Zelfbeminning

 Seksueel Ontwaken en van Jezelf houden 

Ontdek de Training Bemin Jezelf

Je wilt het wel, van jezelf houden

Naakt voor de spiegel staan en glimlachend elk vetrolletje, putje, rimpeltje of streepje verwelkomen. Maar je hoofd werkt niet mee. ‘Het gaat om de binnenkant’ zeg je tegen je spiegelbeeld. Nog geen vijf minuten later googel je op ‘groene smoothies’ en reserveer je een proefles hata-yoga.

Waarom lukt het je niet om van jezelf te houden?

Liefde is geen concept maar een kracht, die diep in je bekken ligt verscholen. Je kust het wakker als je jezelf bemint. Door zelfbeminning open je je hart voor jezelf. Voor je eigen levens- of seksuele energie. Er ontstaat een grondgevoel van welbehagen en je voelt dat er van je gehouden wordt door iets dat groter is dan jijzelf.

Zelfbeminning is het opnieuw eigen maken van je seksualiteit

Idealiter ontdek je spelenderwijs wat je lichaam kan en hoe dat voelt. Je raakt jezelf aan en je ervaart wat je prettig vindt. Maar als dat natuurlijke proces wordt afgekeurd door je omgeving, of als je te maken krijgt met misbruik of intimidatie, dan komt daar een lading op te liggen. Seksualiteit wordt onveilig en je verliest je onschuld. Wanneer je dan met een ander gaat vrijen, wordt uit zelfbescherming de verbinding tussen je hart en bekken verbroken.

Houden van je lichaam

Zo raakt het houden van jezelf en je mogelijkheid tot seksuele overgave verstoord. Voor veel vrouwen en in menig relatie wordt seksualiteit een ding. Er ontstaat onzekerheid, pijn en verdriet. De sfeer wordt verwijtend en de afstand groter, terwijl je juist plezier aan seks wilt beleven.

Wanneer je (seksuele) relatie is ingekakt, je slechte ervaringen hebt, nog nooit een orgasme hebt gehad, pijn voelt tijdens het vrijen of het er niet meer van komt nu je kinderen hebt, dan loop je misschien rond met het gevoel dat er nog veel meer te ontdekken valt op seksueel gebied. Vertrouw op dat gevoel!

Wat nu?

Audio zelfbeminning

Heel simpel: begin vandaag nog met het leren beminnen van jezelf. Zelfbeminning brengt je terug naar je basis. Je ontdekt hoe je van seksuele energie ‘levenselixer’ maakt en nieuwe onschuld opbouwt. 

Dit levenselixer zorgt ervoor dat je je hart opent naar jezelf. Je gaat van jezelf houden. Je krijgt meer energie, (meer) plezier in seks en je verjongt jezelf. Er daalt een gevoel van welbehagen op je neer, een soort permanent vakantiegevoel.

Bovendien herstel je sneller na een burn-out, neem je zelf de verantwoording voor je seksualiteit, knapt je relatie ervan op en worden je orgasmes intenser.

Het levenselixer heeft een krachtige werking en vraagt om een ontspannen en alerte aanwezigheid. Ook wel een Innerlijk Glimlach genoemd. Ontdek hoe je geniet van je levens- of seksuele energie en luister de gratis audio Genieten van je verlangen.

Luister Genieten van je verlangen

Wat is Zelfbeminning precies?

Je seksuele ontwikkeling bestaat in werkelijkheid uit vier fases. Fase één en twee zijn in het Westen algemeen bekend: het ontdekken van jezelf en het experimenteren met de ander. Iedereen loopt hier in meer of mindere mate beschadigingen bij op. Fase drie, het beminnen van jezelf, is dan je ‘redding’. Je maakt een nieuwe start, waarbij je in je ééntje en in een veilige omgeving jezelf als volwassen vrouw opnieuw ontdekt. De techniek van zelfbeminning opent de verbinding tussen je hart en je bekken en verbindt ze met elkaar.

Fase drie is een helende en louterende fase waarin je de weg terug vindt naar jezelf, hoe ver je ook bent afgedwaald. Het is een mengeling van lief zijn voor jezelf, speelsheid, verassing en hoop. Van je sterk voelen en veel energie hebben tot het jezelf opnieuw ontdekken en lief vinden. Veel vrouwen vinden de weg terug van hun hart naar hun bekken en de mannen vinden de weg terug van hun bekken naar hun hart.

Zelfbeminning doe je in je ééntje met de deur op slot. Vanuit zachtheid en niet op wilskracht. Je neemt de tijd en ruimte om te zakken in de rivier van gevoelens en je drijft naar je bekken. Je liefdesleven komt in een stroomversnelling en je relatie fleurt op. Je belandt in fase vier van seksualiteit, het beminnen van elkaar.

Houden van jezelf
Audio zelfbeminning

Training Bemin Jezelf

Elke vorm van beschadiging neemt een stukje van je onschuld weg. Die kun je niet terughalen, maar wel opnieuw aanmaken. Ontdek hoe je seksuele energie omzet in levenselixer en zo nieuwe onschuld aanmaakt: en van jezelf gaat houden.

Je bloemkracht wordt zichtbaar en mens en dier komen naar je toe. Je vervult jezelf en je leeft vanuit overvloed. Je komt iets brengen.

En mijn partner dan? Voor het verdiepen van je relatie is het niet persé noodzakelijk dat je partner ook traint. Want als jij traint verander jij, en dus ook je relatie.

Meer informatie
Direct Aanmelden

Kus jezelf wakker

Zelfbeminning kust je sensualiteit en seksualiteit wakker. Het leert je hoe je seksuele energie optimaal beheert en constructief gebruikt. Zo wordt seksualiteit een bron van genot en kracht en je vermogen om orgastisch te worden breidt zich uit. Je krijgt meer energie en je ervaart misschien wel je eerste vallei-of dalorgasme.

Je wordt zachter voor jezelf, je leert je onthaasten en dieper te ontspannen. Je krijgt een stralende blos op de wangen. Het brengt je terug naar je basis en het maakt je aantrekkelijk en respectabel.

Ontdek hier hoe je jezelf het beste bemint. Herstel de verbinding met het vrouwelijke in jou en maak de verbinding met het mannelijke. Zodat je schaamteloos van seksualiteit geniet. Eerst alleen en in de veiligheid van je slaapkamer en wie weet wat er daarna ontstaat 😉.

De kracht van zelfbeminning