3 Gratis Webinars

Meld je meteen even aan

Wil je schaamteloos van seks genieten?

De Webinars van Bemin Jezelf

Ben je echt geïnteresseerd in het verdiepen van je seksualiteit? Of wil je een oplossing voor je probleem? Dan ben je van harte welkom in één van mijn Webinars.

Elke maand bied ik je een Webinar aan over één van de vele aspecten van seksualiteit. Daarin deel ik kennis vanuit een taoïstische visie, maak ik je deelgenoot van mijn ervaringen en kun je al je vragen (anoniem) stellen.

Let op: uit veiligheidsoverwegingen worden de webinars niet opgenomen, dus zet de datum nu meteen in je agenda. Zodat je zeker weet dat je niets mist.

Voor mijn Webinars (en andere bijeenkomsten) gebruik ik het Engelstalige programma Zoom. Heb je daar nog niet eerder mee gewerkt? Lees dan hier mijn heldere instructie.

Webinar 1: ‘Blij met mijn Jade-ei’

📅 Eerstvolgende datum: 28 februari 2021 | 20:00-21:00 uur

Webinar Blij met mijn Jade-ei

Je wilt meer aanwezig zijn in je lichaam, in je bekken. Maar je hebt net als veel andere vrouwen geen idee hoe je daar komt. Dat is logisch. Het wordt ons niet geleerd en we zijn allemaal in meer of mindere mate de verbinding met ons lichaam kwijtgeraakt.

Gelukkig weten de Taoïsten hoe je jezelf kunt helen. Ze hebben die kennis eeuwenlang voor ons bewaard en ze geven die nu vrij.

Het Jade-ei is een steen in de vorm van een ei, en wordt al 5000 jaar gebruikt om het bekkengebied te verrijken. Een gezond bekkengebied is de bron voor een gezond, vitaal en gelukkig leven. Als de seksuele energie vrij kan stromen, ondersteunt dat je op fysiek, mentaal en spiritueel niveau.

Dat zo’n klein eitje zoveel invloed kan hebben. Bizar toch. Het enige wat jij hoeft te doen is er een nestje voor te maken.

Hoe je dat doet vertel ik tijdens dit Webinar. Zie je snel!

Aanmelden kan binnenkort!

Dit zegt Loet over Bemin Jezelf

“Ik kan me herinneren dat we een meditatie deden en ik ervaarde dat ik in het zonlicht was, enorm veel warmte voelde, en toen ik mijn ogen op deed bleek ik gewoon in een kamer te liggen. Die warmte en dat licht waren dus van binnen te voelen. Dat gaf mij heel veel hoop en vertrouwen voor de toekomst.”

Webinar 2: ‘Blij met Elkaar als Minnaar’

📅 Eerstvolgende datum: 11 maart 2021 | 20:00-21:00 uur

Webinar 'Blij met Elkaar als Minnaar'
Wil je leren hoe je weer van elkaar geniet en hoe je de afstand tussen jullie weer dicht? Wil je jouw relatie voor een rampscenario behoeden en voorkomen dat er iemand met een vreemde meegaat? Of heb je het hartstikke leuk samen en ben je op zoek naar meer verdieping?

Dan ben je niet de enige. Waarschijnlijk heb je al rondgekeken wat het beste bij jullie past. En kun je het maar niet vinden. Dat begrijp ik. Want voordat ik de Zeven Sluiers toepaste, was ik ook zoekende.

De Zeven Sluiers zijn de zeven intimiteitsstappen die je idealiter aan het begin van je relatie doormaakt. Maar als je haast hebt met elkaar ontdekken, dan sla je stappen over. Wat optimale hechting bemoeilijkt. Dat is wat je nu opbreekt.

Hoe je de intimiteit en seksualiteit in je relatie herstelt, door de Zeven Sluiers toe te passen, vertel ik je tijdens dit Webinar. Jullie zijn van harte welkom!

Podcast en Video’s

Hoe uitgebreid iets ook wordt verteld, soms is het gewoon fijner om er beeld bij te hebben. Of een stem. Omdat er dan meer nuances mogelijk zijn. Wat precaire onderwerpen als intimiteit, seksualiteit, liefde, verbinding en sensualiteit zo nu en dan gewoon nodig hebben.

Op mijn YouTube-kanaal heb ik verschillende video’s en ook videoseries voor je klaar staan. Over de Zeven sluiers, zelfbeminning, seks als krachttraining, het Jade-ei en andere onderwerpen.

En ik maak regelmatig met anderen de podcast ‘Blij dat ik Vrij’, waarin ik onder andere (anonieme) vragen beantwoord.

Kijk en luister zoveel je wilt. Heb je vragen of wil je iets delen? Bericht me dan. Want over seksualiteit raak je nooit uitgepraat en uitgeleerd.

In deze video vertel ik bijvoorbeeld over de Jade-ei Training

Webinar 3: ‘Jezelf Beminnen tussen het Bedlinnen’

📅 Eerstvolgende datum: 12 april 2021 | 20:00-21:00 uur

Webinar ‘Jezelf Beminnen tussen het Bedlinnen’
Je wilt blij zijn met jezelf en je kunnen overgeven aan seksualiteit. Je vrij voelen en genot proeven. Maar de realiteit is anders. En als je eerlijk bent, dan moet je toegeven dat het bij jou nog niet zo goed gaat. Wees gerust, je bent normaal.

Hoewel je verlangen naar fijne en liefdevolle seks zeker haalbaar is, moet je wel de weg ernaar toe weten. En dat wordt je niet geleerd. Westerse seksualiteit komt eigenlijk niet verder dan middelbare schoolniveau.

Ontdek hoe je van jezelf gaat houden en zo schaamteloos van seksualiteit geniet.

Jong of oud, strak of gerimpeld, we hebben allemaal dezelfde behoeften die we graag vervuld zien. Geniet opnieuw of voor het eerst van van jezelf. Krijg een orgasme of maak het intenser. Ontdek de weg er naar toe tijdens het Webinar ‘Jezelf Beminnen tussen het Bedlinnen ’. Tot dan!

Berichten en Schaamteloos Gesprek

Regelmatig maak ik iets mee. Of hoor ik verhalen waarvan ik denk: dit zouden meer mensen moeten weten. En dan schrijf ik daar over.

Vind je het leuk om te ontdekken hoe ikzelf en anderen onze seksualiteit ervaren? En blijf je graag op de hoogte van mijn aanbod, pilots en de kortingsacties? Schrijf je dan vrijblijvend in.

Uiteraard ga ik heel zorgvuldig met je gegevens om en kun je jezelf op elk gewenst weer moment uitschrijven (met 1 klik).

Heb je behoefte aan een schaamteloos gesprek? Boek dan een GRATIS sessie van 20 minuten. Ik geef je altijd drie tips waar je meteen wat aan hebt. Neem daarvoor even contact op.

Ik ontvang graag de Nieuwsbrief