3 Gratis Webinars

Meld je meteen even aan

Wil je samen van seks genieten?

De Webinars van Bemin Jezelf

Ben je echt geïnteresseerd in het verdiepen van je seksualiteit? Of wil je een oplossing voor je probleem? Dan ben je van harte welkom in één van mijn Webinars.

Regelmatig bied ik je een Webinar aan over één van de vele aspecten van seksualiteit. Daarin deel ik kennis vanuit een taoïstische visie, maak ik je deelgenoot van mijn ervaringen en kun je al je vragen (anoniem) stellen.

Let op: uit veiligheidsoverwegingen worden de webinars niet opgenomen, dus zet de datum nu meteen in je agenda. Zodat je zeker weet dat je niets mist.

Voor mijn Webinars (en andere bijeenkomsten) gebruik ik het Engelstalige programma Zoom. Heb je daar nog niet eerder mee gewerkt? Lees dan hier mijn heldere instructie.

GeluksWebinar: ‘Schaamteloos Genieten’

📅 Datum: 5 aug 2021 | 20:00-21:30 uur

Valentijns Webinar

Je gewoon genieten van elkaar. Je wilt verbinding, intimiteit en seks is een manier om al die behoeften te vervullen.

Maar soms lukt het niet, wat je ook probeert. Geen zin, te moe, pijn bij het vrijen, gebroken nachten, erectieproblemen, of één van beide is met een vreemde meegegaan, het kan je zomaar overkomen.

Als je er samen niet uitkomt, waar kun je dan met je probleem terecht? Een relatietherapeut draait meestal om de hete brei heen en naar een seksuoloog ga je ook niet zomaar.

Gelukkig is er een andere oplossing binnen handbereik: de Zeven Sluiers. Met het toepassen van de Zeven Sluiers initieer je je relatie opnieuw. Je geeft jezelf en je relatie een tweede kans waarbij oude wonden geheeld worden, het vertrouwen herstelt en de verbinding sterker.

Hoe je de scheuren in de Sluiers herstelt vertel ik tijdens het Webinar. Zodat ook jullie samen van elkaar en van seks genieten!

Dit zegt Loet over Bemin Jezelf

“Ik kan me herinneren dat we een meditatie deden en ik ervaarde dat ik in het zonlicht was, enorm veel warmte voelde, en toen ik mijn ogen op deed bleek ik gewoon in een kamer te liggen. Die warmte en dat licht waren dus van binnen te voelen. Dat gaf mij heel veel hoop en vertrouwen voor de toekomst.”

Webinar 2: ‘Blij met Elkaar als Minnaar’

📅 Eerstvolgende datum: 19 juli 2021 | 20:00-21:30 uur

Webinar 'Blij met Elkaar als Minnaar'
Je had je leven samen zo anders voorgesteld

Jullie hadden zo’n sterke en unieke band. Je voelde je een geluksvogel en je wist zeker dat het voor altijd zo zou blijven.

Ruzies zouden jullie als beschaafde volwassenen uitpraten. En nooit, echt nooit zouden jullie met de ruggen ijzig naar elkaar toe in slaap vallen.

Maar op een dag heeft de werkelijkheid je ingehaald en moet je aan jezelf toegeven dat het ook jullie niet gelukt is. Misschien speelt schaamte een rol of voel je je zelfs schuldig.

Nergens voor nodig

Maar 10% van de stellen heeft een voor beiden bevredigende (seksuele) relatie. Terwijl aanraking je eerste taal is, net zo belangrijk als jezelf Eerlijk Uiten: het delen van je gevoelens en behoeften.

Ontdek hoe je de afstand tussen jullie dicht. Hoe je intimiteit en seksualiteit weer inbedt in je relatie.

Behoed je zo voor een rampscenario en voorkom dat je elkaar echt kwijtraakt.

Meld je daarom vandaag nog aan.

Podcast en Video’s

Hoe uitgebreid iets ook wordt verteld, soms is het gewoon fijner om er beeld bij te hebben. Of een stem. Omdat er dan meer nuances mogelijk zijn. Wat precaire onderwerpen als intimiteit, seksualiteit, liefde, verbinding en sensualiteit zo nu en dan gewoon nodig hebben.

Op mijn YouTube-kanaal heb ik verschillende video’s en ook videoseries voor je klaar staan. Over de Zeven sluiers, zelfbeminning, seks als krachttraining, het Jade-ei en andere onderwerpen.

En ik maak regelmatig alleen en met anderen een Podcast, waarin ik onder andere (anonieme) vragen beantwoord.

Kijk en luister zoveel je wilt. Heb je vragen of wil je iets delen? Bericht me dan. Want over seksualiteit raak je nooit uitgepraat en uitgeleerd.

In deze video vertel ik bijvoorbeeld over de Jade-ei Training

Webinar 3: ‘Jezelf Beminnen tussen het Bedlinnen’

📅 Eerstvolgende datum: 28 juni 2021 | 20:00-21:30 uur

Webinar ‘Jezelf Beminnen tussen het Bedlinnen’
Je wilt van jezelf houden en je kunnen overgeven aan genot. Je vrij voelen en schaamteloos genieten. Maar de realiteit is anders. En als je eerlijk bent, is een beetje ondersteuning meer dan welkom.

Wees gerust, je bent normaal

Hoewel je verlangen naar fijne en liefdevolle seks zeker vervulbaar is, moet je wel de weg ernaar toe weten. En dat wordt je niet geleerd.

Jong of oud, strak of gerimpeld, we hebben allemaal dezelfde behoeften die we graag vervuld zien. Waarom valt het zo tegen?

Omdat Westerse seksualiteit niet verder gekomen is dan middelbaar schoolniveau. We weten gewoon niet wat er allemaal nog meer mogelijk is.

Ontdek door het Webinar ‘Jezelf Beminnen tussen het Bedlinnen ’ hoe je van jezelf gaat houden en zo schaamteloos van seksualiteit geniet.

Tot dan!

Berichten en Schaamteloos Gesprek

Regelmatig maak ik iets mee. Of hoor ik verhalen waarvan ik denk: dit zouden meer mensen moeten weten. En dan schrijf ik daar over.

Vind je het leuk om te ontdekken hoe ikzelf en anderen onze seksualiteit ervaren? En blijf je graag op de hoogte van mijn aanbod, pilots en de kortingsacties? Schrijf je dan vrijblijvend in.

Uiteraard ga ik heel zorgvuldig met je gegevens om en kun je jezelf op elk gewenst weer moment uitschrijven (met 1 klik).

Heb je behoefte aan een schaamteloos gesprek? Boek dan een GRATIS sessie van 20 minuten. Ik geef je altijd drie tips waar je meteen wat aan hebt. Neem daarvoor even contact op.

Ik ontvang graag de Nieuwsbrief