Bemin Jezelf

5 aug 2021 | 20:00-21:30 uur

GeluksWebinar
‘Schaamteloos Genieten’

Voorkom dat je elkaar echt verliest en word weer verliefd op je eigen partner – zonder ingewikkelde theorie of standjes

👇🏻 Meld je nu direct aan of scroll om verder te lezen

Door je aan te melden ontvang je vanaf nu ook mijn blog met verhalen en ervaringen. Afmelden kan altijd met 1 klik, onderaan iedere mail staat daarvoor een linkje. Ook ga je akkoord met mijn Algemene voorwaarden en mijn Privacybeleid.

Schaamteloos genieten van seks

Stel je voor dat je:

🌹 Je het vertrouwen herstelt en samen geniet van seks
🌹 Je overgeeft aan doelloos surfen op de golven van genot
🌹 Het initiatief durft te nemen, zonder bang te zijn voor afwijzing
🌹 Je voorkomt dat één van beide vreemdgaat of hoe je daarna samen verder gaat
🌹 Ontdekt hoe je je veilig en verbonden voelt en tegelijkertijd seksuele spanning opbouwt
🌹 En dat allemaal zonder sexy lingerie, seksspeeltjes of onuitvoerbare standjes
🌹 Gewoon puur natuur door het toepassen van de Zeven Sluiers

Dat wil jij toch ook?

Een passie- en liefdevolle relatie die de behoeften van jullie allebei vervult?

Hoe anders is de realiteit

Meer dan 50% van de relaties strandt en maar 10% heeft een voor beide bevredigende seksuele relatie. Ook zij zijn ooit verliefd geweest.

Net als jullie

Is je (seksuele) relatie ingestort, een routinematig riedeltje geworden, is jullie intimiteitsdeal geschonden en bezoedeld of komt het er niet meer van nu er kinderen zijn? Is seks pijnlijk (geworden) en baal je daarvan of kom je niet tot een orgasme of juist te snel?

Dan ben je niet de enige

Want wat blijkt? Bijna iedereen heeft gelijksoortige problemen.

En we schamen ons voor dezelfde dingen

Er wordt alleen niet over gepraat en essentiële kennis hoe hier mee om te gaan ontbreekt. We worden overal in geschoold, behalve seksualiteit en het opbouwen van een relatie waar je tot op hoge leeftijd samen van seks geniet.

Wij kennen maar twee fases van seksualiteit: het ontdekken van jezelf en het experimenteren met de ander.

Fase drie en vier: het beminnen van jezelf en van elkaar is onbekend. We weten dus maar de helft. Niet vreemd dat er zoveel relaties op de klippen lopen of dat één van beide met een vreemde meegaat.

Het beminnen van jezelf of het beminnen van elkaar zorgt ervoor dat je seksuele- of levensenergie door je hele lichaam stroomt. Je ervaart overvloed en je hebt iets te bieden.

Zo breng je je relatie naar het volgende level. Je ont-moet elkaar en ziet wie hij of zij werkelijk is.

Ontdek wat jezelf of elkaar beminnen voor je relatie doet is en geef je op voor het Webinar

Ik meld me meteen aan

Dit webinar is voor jou als:

🏵️ Je het vertrouwen in elkaar wilt herstellen 
🏵️ Je emotionele en seksuele intimiteit wilt
🏵️ Je wilt ontdekken hoe je samen van seks geniet
🏵️ Je niet meer voelt wat je wel of niet wilt, of hoe je dat duidelijk maakt
🏵️ Je vastloopt in de communicatie. Zowel in woorden als met lichaamstaal

Voor de duidelijkheid: er vinden geen seksuele handelingen plaats en de kleren blijven altijd aan.

Het Webinar is online. Met camera. Vind je dat een brug te ver? Dan zet je de camera uit.

Wat ontdek je als je het Webinar kijkt?

🗝️ Een eeuwenoude en beproefde methode om je relatie nieuw leven in te blazen, of van de afgrond te redden
🗝️ De zeven intimiteitsstappen die ervoor zorgen dat jij de liefde en de seks krijgt die je wilt
🗝️ Dat je wel degelijk de juiste partner hebt gekozen, ook al twijfel je daar nu aan
🗝️ Hoe je je aansluit op de energiebron in je bekken, zodat je emotioneel zelfstandig wordt en een permanente grondtoon van geluk ervaart
🗝️ Hoe je jezelf leert beminnen waardoor je die ander niet meer nódig hebt, en één en één niet anderhalf maar minimaal drie wordt
🗝️ Hoe je doorgroeit naar fase vier van Seksualiteit: het beminnen van elkaar, en zo tot op hoge leeftijd van elkaar geniet
🗝️ Het geheim van de Zeven Sluiers
🗝️ En als je tot het einde kijkt heb ik een speciale aanbieding voor je

Stel je plek veilig

Behoefte aan liefde en geborgenheid

Het is gratis dus je loopt geen enkel risico

Behalve dat iemand je ziet natuurlijk.

Ja, het Webinar is via Zoom en ook al zet je de camera uit, je naam blijft in beeld.

Dat is spannend en ik begrijp je dilemma. Weet dat we ons allemaal kwetsbaar voelen op het gebied van liefde en seksualiteit.

We hebben namelijk allemaal behoefte aan liefde, aanraking, genot, tederheid, veiligheid, geborgenheid, sensualiteit, avontuur, plezier, gehoord en gezien worden, ertoe doen, speelsheid, aandacht, begrepen en geaccepteerd worden, onvoorwaardelijke liefde voelen, samenwerking, wederkerigheid en nog veel meer.

Je bent mens en je hebt behoeften. Die zijn NORMAAL.

En je kwetsbaar opstellen is de enige weg om ze te vervullen.

Je partner heeft geen glazen bol en zodra de verliefdheid voorbij is bezig met zijn eigen behoeften te vervullen. Net als jij. Dat doen we allemaal. Onze behoeften zijn onze drijfveren, de reden dat we groeien.

Ontdek hoe je je eigen behoeften zelf vervult

Ik geef je de benodigde kennis waarmee je samen aan de slag gaat. Die een onverwachte wending geeft en zo nieuwe mogelijkheden opent, zodat je het samen redt. Want laten we eerlijk zijn: een relatietherapeut draait vaak om de hete brei heen en naar een seksuoloog ga je ook niet zomaar.

Tot snel.

Wie ben je eigenlijk Judith?

Judith Bruin
Mijn naam is Judith Bruin en ik geloof dat seks een bron is van genot, plezier en energie. Seks is iets magisch dat gek genoeg leidt tot wijze mannen en vrouwen.

En dat het work in progress is.

Seks legt alles bloot en het omvat vele facetten: voelen, overgave, transparantie, verbinding, afstemming, vervulling, grenzen respecteren, daadkracht, moed en veiligheid.

Stuk voor stuk behoeften die ook jij herkent en er is niemand die je behoorlijk uitlegt hoe je ze vervult. Ik geloof dat alles ontstaat vanuit seksuele energie. Nieuw leven, nieuwe ideeën, inzichten, liefde, verbinding en zingeving. Dus ik zorg ervoor dat mijn seksuele (of levensenergie) lekker stroomt.

Ik ben Natuurgeneeskundig Therapeut, Vallei Coach en oprichter van de School of Authentic Being. Ik heb onder andere Oosterse filosofie gestudeerd, een jaartraining tantra gevolgd en ik loop het Taoïstische pad en help ruim 25 jaar mensen de verbinding met zichzelf of elkaar te herstellen.

Ik heb lang geleefd in de spagaat tussen voelen dat er meer moet zijn, maar niet weten wat. Ik heb te vaak seks gehad wat ervoor zorgde dat ik me éénzaam voelde, in plaats van verbonden.

Na vijftien jaar huwelijk ben ik gescheiden en ik wist één ding zeker: ik ga nu vinden waar ik al die tijd naar op zoek was. Als eerste vond ik het woord: Hieros Gamos, het Heilige Huwelijk. Hierbij draait alles om de verbinding, met je partner maar ook met jezelf.

Ik heb mijzelf teruggevonden en de liefde die ik zocht. En meer. Die kennis en mijn ervaring deel ik graag met jou.

🍁 Loet de Steenhuijsen Piters:

Judith is een enorme bron van kennis en kunde. Je voelt dat zij vanuit een innerlijke drive, met veel passie en liefde werkt. De trainingen die ik bij Judith gevolgd heb (Zeven Sluiers, Jade-ei en Bemin jezelf) zijn voeding voor mijn ziel en voor mijn lichaam. Het heeft mij geholpen mijn vrouwelijkheid te herontdekken, steeds meer in mijn lichaam aanwezig te zijn en mijn lichaamsbewustzijn te vergroten, trauma op te ruimen en opende een poort naar een nieuwe werkelijkheid. Eentje waarin ik mijzelf steeds beter op kan vullen. Ik ervaar nu meer energie en levensvreugde. Meer onafhankelijkheid en innerlijke vrijheid. Mijn leven is er rijker van geworden en ik kan iedereen die een betere seksuele relatie met zichzelf en zijn/haar partner wil een cursus bij Judith aanraden.”

💮 Kitty Kilian:

“Judith is een buitengewoon mens: ze is autonoom én praktisch én ze leert razendsnel. Haar gaven gebruikt ze om intuïtieve kennis grijpbaar te maken – om mannen en vrouwen zo over hoge drempels te helpen. Wat schrijven betreft: ze kan pakkend, geestig en volstrekt duidelijk schrijven over symbolen die omgezet moeten worden in een innerlijk weten en je die dan ook nog kunt integreren in je dagelijks leven. Ik ben onder de indruk.”

🍁 Marlies Zonneveld:

“Judith is nuchter en echt helemaal zichzelf. Ze noemt de dingen gewoon bij de naam en neemt daarmee mijn schaamte weg. Halverwege heb ik toch de camera aangezet en mijn vraag gesteld. Ik heb nog zo vaak gedacht: ‘Wat zou Judith nu zeggen”

Ben je bereid om anderhalf uur van je tijd te investeren in je jezelf en je relatie?

Opnieuw verbinding voelen in je relatie

Of blijf je hopen dat het vanzelf goed komt? (als hij of zij nou maar eens zou veranderen)

Stop met jezelf voor de gek houden en waag de sprong: je ontdekt alleen tijdens dit Webinar een buitengewoon waardevolle methode.

Zodat je elkaar weer aankijkt en je partner niet langer ontwijkt of (bewust) pijn doet, kwetst of straft.

Jij wilt toch ook dat je kinderen zorgeloos opgroeien met liefdevolle ouders die van elkaar genieten?

Ontdek hoe je het tij keert voordat het te laat is. Geniet tot op hoge leeftijd schaamteloos van elkaar. In de slaapkamer en daarbuiten.

Zorg dat je erbij bent, en voorkom dat je spijt krijgt.

Door je aan te melden ontvang je vanaf nu ook mijn nieuwsbrief vol verhalen en ervaringen. Afmelden kan altijd met 1 klik, onderaan iedere mail staat daarvoor een linkje. Ook ga je akkoord met mijn Algemene voorwaarden en mijn Privacybeleid.

0
0
0
0
Dagen
0
0
Uren
0
0
Min
0
0
Sec

‘Wacht niet op een bijzonder moment, maar maak dit moment bijzonder’

Zo werkt Zoom

Heb je nog nooit met Zoom gewerkt?

Hier vind je een uitgebreide uitleg.

Succes en ik zie je snel.

BeminJezelf ❤️ Judith