31 januari 2022 | 20:00-21:30 uur

Webinar
‘Bemin jezelf tussen het bedlinnen’

Ontdek seks als bron van genot, energie en inspiratie – zonder dat je afhankelijk bent van een partner

⬇️ Meld je nu direct aan of scroll om verder te lezen

Door je aan te melden ontvang je vanaf nu ook mijn blog met verhalen en ervaringen. Afmelden kan altijd met 1 klik, onderaan iedere mail staat daarvoor een linkje. Ook ga je akkoord met mijn Algemene voorwaarden en mijn Privacybeleid.

Webinar Bemin Jezelf

Stel je voor dat je:

❤️ Seks ontdekt als bron plezier, creatie en wijsheid
❤️ Je van seksuele energie het felbegeerde levenselixer maakt dat je gezond houdt
❤️ Er weer rode blosjes op je wangen verschijnen
❤️ Je een aantrekkelijke en respectabele gloed om je heen krijgt, waarmee je precies de juiste partner aantrekt
❤️ Je ontdekt hoe je seksuele energie stuurt en zo grip krijgt op je leven
❤️ Je emotioneel zelfstandig wordt en de verantwoording terugneemt
❤️ En dat allemaal in de veiligheid van je eigen slaapkamer

Jij wilt toch ook een liefdevolle relatie met jezelf?

De realiteit is meestal minder rooskleurig

Veel vrouwen hebben steeds minder zin om te vrijen en verliezen zo het contact met hun creatiekracht.

Of je wilt wel vrijen maar penetratie is pijnlijk en je kunt je verlangen naar verbinding en genot niet volledig vervullen. Het voelt alsof er iets mis is met je. Je vermijdt intimiteit en stelt het naar bed gaan uit.

Je bent niet de enige

Bijna elke vrouw krijgt in haar leven problemen met seksualiteit. Je vindt jezelf niet (langer) aantrekkelijk, je bent gaan geloven dat seks vies is of dat alleen mannen daar plezier aan beleven. Je gebruikt seks (on)bewust als ruilmiddel of je krijgt geen orgasme (meer).

Onbewust neem je afscheid van je krachtige seksuele energiestroom.

Of de seksuele energie stroom wel rijkelijk door je heen, maar je voelt niet, of te laat, waar je grenzen liggen, en je belandt bij de verkeerde in bed. Of je hebt seks omdat je huidhonger hebt, of niet alleen wilt zijn.

Hoe kan dat gebeuren?

Belangrijke kennis over seksualiteit ontbreekt in onze Westerse cultuur. Wij kennen maar twee fases van seksualiteit: het ontdekken van jezelf en het experimenteren met de ander.

Fase drie en vier: het beminnen van jezelf en elkaar is onbekend. We weten dus maar de helft. Niet vreemd dus dat er zoveel problemen zijn met seksualiteit.

Ontdek wat die ontbrekende kennis is en geef je op voor dit Webinar

Ik ben erbij

Dit webinar is voor jou als:

❣️ Je wilt ontdekken hoe je je hart opent voor jezelf
❣️ Je de verbinding tussen je hart en je bekken wilt herstellen
❣️ Je jouw krachtige seksuele energie wilt sturen en beheren
❣️ Je schaamteloos van seks wilt genieten, met of zonder partner
❣️ Je wilt afdalen naar je bekken en de manifestatiekracht van je baarmoeder wilt ontdekken

Voor de duidelijkheid: er vinden nooit seksuele handelingen plaats en de kleren blijven altijd aan.

Het Webinar is online. Met camera. Vind je dat een brug te ver? Dan zet je de camera uit.

Wat ontdek je als je het Webinar kijkt?

💓 Dat je baarmoeder je grootste schat is en je eierstokken een onuitputtelijke energiebron
💓 Je ontdekt iets puurs en onschuldigs waar je tot op hoge leeftijd van geniet
💓 Hoe je van jezelf gaat houden, inclusief moedervlekken, vetrolletjes en grijze haren
💓 Hoe je menstruatie en de overgang een stuk soepeler of zelfs klacht-vrij verlopen
💓 Wat Zelfbeminning inhoud en wat een Vallei Orgasme is
💓 Kijk je tot het einde, dan heb ik een mooie aanbieding voor je

Meld je hier aan

Kwetsbaarheid in seksualiteit

Het is gratis dus er is geen enkel risico

Behalve dat iemand je ziet natuurlijk.

Ja, het Webinar is via Zoom en ook al zet je de camera uit, je naam blijft in beeld.

Dat is spannend en ik begrijp je dilemma. Weet dat we ons allemaal kwetsbaar voelen op het gebied van liefde en seksualiteit.

We hebben namelijk allemaal behoefte aan liefde, aanraking, genot, tederheid, veiligheid, geborgenheid, sensualiteit, avontuur, plezier, speelsheid, aandacht, gehoord en gezien worden, ertoe doen, samenwerking, wederkerigheid en nog veel meer.

Je bent mens en je hebt behoeften. Die zijn NORMAAL.

En je kwetsbaar opstellen is de enige weg om ze te vervullen.

Neem jezelf  serieus en ontdek hoe je jouw behoeften (zelf) vervult.

Ik geef je de ontbrekende kennis zodat je onafhankelijk, vitaal en wijs wordt. Je ontdekt hoe je jezelf vervult, zodat je een ander niet meer nodig hebt maar ont-moet. Je blijft bij jezelf en je vult elkaar aan.

Tot snel.

Wie ben je eigenlijk Judith?

Judith Bruin
Mijn naam is Judith Bruin en ik geloof dat seks een bron is van genot, plezier en energie. Dat het iets magisch is dat uiteindelijk leidt tot wijze mannen en vrouwen.

En dat het work in progress is.

Seks legt alles bloot en het omvat vele facetten: voelen, overgave, transparantie, verbinding, afstemming, vervulling, grenzen respecteren en veiligheid.

Stuk voor stuk behoeften die ook jij herkent en er is niemand die je behoorlijk uitlegt hoe je ze vervult. Ik geloof dat alles ontstaat vanuit seksuele energie. Nieuw leven, nieuwe ideeën, inzichten, liefde, verbinding en zingeving. Dus ik zorg ervoor dat mijn seksuele (of levensenergie) lekker stroomt.

Ik ben Natuurgeneeskundig Therapeut, Vallei Coach en mede-oprichter van de School of Authentic Being. Ik heb onder andere Oosterse filosofie gestudeerd, een jaartraining tantra gevolgd en ik loop het Taoïstische pad.

Ik heb lang geleefd in de spagaat tussen voelen dat er meer moet zijn, maar niet weten wat. Ik heb te vaak seks gehad wat ervoor zorgde dat ik me éénzaam voelde, in plaats van verbonden.

Na vijftien jaar huwelijk ben ik gescheiden en ik wist één ding zeker: ik ga nu vinden waar ik al die tijd naar op zoek was. Als eerste vond ik het woord: Hieros Gamos, het Heilige Huwelijk. Hierbij draait alles om de verbinding, met je partner maar ook met jezelf.

Ik heb mijzelf teruggevonden en de liefde die ik zocht. En meer. Die kennis en mijn ervaring deel ik graag met jou.

💫 Loet de Steenhuijsen Piters:

Judith is een enorme bron van kennis en kunde. Je voelt dat zij vanuit een innerlijke drive, met veel passie en liefde werkt. De trainingen die ik bij Judith gevolgd heb (Zeven Sluiers, Jade-ei en Bemin jezelf) zijn voeding voor mijn ziel en voor mijn lichaam. Het heeft mij geholpen mijn vrouwelijkheid te herontdekken, steeds meer in mijn lichaam aanwezig te zijn en mijn lichaamsbewustzijn te vergroten, trauma op te ruimen en opende een poort naar een nieuwe werkelijkheid. Eentje waarin ik mijzelf steeds beter op kan vullen. Ik ervaar nu meer energie en levensvreugde. Meer onafhankelijkheid en innerlijke vrijheid. Mijn leven is er rijker van geworden en ik kan iedereen die een betere seksuele relatie met zichzelf en zijn/haar partner wil een cursus bij Judith aanraden.”

🌟 Josje Kilian:

“Hai Judith, gisteravond na het Webinar ben ik direct begonnen met kijken wat de training allemaal inhoudt. Ik heb al zitten lezen en toen heb ik vlak voordat ik wilde gaan slapen de eerste meditatie gedaan en toen jij zei dat ik rustig in slaap mocht vallen is dat vlak daarna ook werkelijk gebeurd!

Het feit dat ik daar een uitroep teken achter zet komt omdat ik normaal gesproken echt veel en lang wakker lig. Ik heb nu de beste nacht, sinds alles boven tafel kwam 11 maanden geleden, gehad!! Dank!!!
Ik ben zo blij dat ik je op mijn pad heb gekregen! En dat ik het mezelf echt gun allemaal! Het klopt gewoon! Heel erg bedankt dat je er Bent!”

✨ Isabella Montain:

“De training Bemin Jezelf die ik bij Judith volg zit goed in elkaar, stap voor stap wordt de kennis met ons gedeeld. We krijgen de modules digitaal toegezonden, daarnaast ook nog podcasts en meditaties en dat vind ik een mooie manier om alles eigen te maken.
Het is ook heel fijn, dat we 1x per week via Zoom nog vragen kunnen stellen en vaak wordt er samen nog een oefening gedaan. Judith is een goedlachse vrouw en dat maakt het geheel voor mij compleet.

Ben je bereid om een uur van je tijd te investeren in jezelf?

Investeren in jezelf

Of blijf je hopen dat het vanzelf goed komt? (als hij of zij nou maar eens zou veranderen)

Stop. Zet jezelf op de eerste plaats en ontdek hoe je van jezelf houdt en schaamteloos van seks geniet.

Hoe je met zachte ogen naar jezelf kijkt, leeft vanuit afstemming en de creator van je eigen leven wordt.

Maak de ontbrekende kennis over seksualiteit je eigen, want je wilt wijzer worden. Zodat je kinderen en kleinkinderen ook wijs met seksualiteit omgaan.

Ontdek hoe seksualiteit je terugbrengt bij jezelf. Geniet tot op hoge leeftijd schaamteloos van seks en voel de magische kracht.

Zorg dat je erbij bent, dit mag je niet missen:

Door je aan te melden ontvang je vanaf nu ook mijn blog met verhalen en ervaringen. Afmelden kan altijd met 1 klik, onderaan iedere mail staat daarvoor een linkje. Ook ga je akkoord met mijn Algemene voorwaarden en mijn Privacybeleid.

0
0
0
0
Dagen
0
0
Uren
0
0
Min
0
0
Sec

‘Je draagt iets kostbaars in je dat in geen ander te vinden is. Dat te ontdekken is je weg’

Zo werkt Zoom

Heb je nog nooit met Zoom gewerkt?

Hier vind je een uitgebreide uitleg.

Succes en ik zie je snel.

BeminJezelf ❤️ Judith