8 maart 2021 | 20:00-21:30 uur

Webinar: ‘Blij met Elkaar als Minnaar’

Ontdek hoe je weer verliefd wordt op je eigen partner en zo een (vecht)scheiding voorkomt – zonder ingewikkelde theorie of standjes

👇🏻 Meld je nu direct aan of scroll om verder te lezen

8 maart 2021 van 20 tot 21 uur

Door je aan te melden ontvang je vanaf nu ook mijn blog met verhalen en ervaringen. Afmelden kan altijd met 1 klik, onderaan iedere mail staat daarvoor een linkje. Ook ga je akkoord met mijn Algemene voorwaarden en mijn Privacybeleid.

Webinar Bemin Elkaar

Stel je voor dat je:

🌹 Seks ontdekt als bron van genot, plezier en energie
🌹 Je overgeeft aan doelloos surfen op de golven van genot
🌹 Het initiatief durft te nemen, zonder bang te zijn voor afwijzing
🌹 Je weer verliefd wordt op je eigen partner
🌹 Ontdekt hoe je je veilig en verbonden voelt en tegelijkertijd seksuele spanning opbouwt
🌹 En dat allemaal zonder sexy lingerie, seksspeeltjes of onuitvoerbare standjes
🌹 Gewoon puur natuur

Dat wil jij toch ook?

Een passie- en liefdevolle relatie die de behoeften van jullie allebei vervuld?

Hoe anders is de realiteit

Meer dan 50% van de relaties strandt en of die andere helft zo gelukkig is valt nog te bezien.

Is je (seksuele) relatie ingestort? Is seks een routinematig riedeltje geworden, of komt het er niet meer van nu er kinderen zijn? Is seks pijnlijk (geworden) en baal je daarvan? Kom je niet tot een orgasme of juist te snel?

Dan ben je niet de enige

Want wat blijkt? Bijna iedereen heeft dezelfde vragen en schaamt zich voor dezelfde dingen. Er wordt alleen niet over gepraat en essentiële kennis ontbreekt. We worden overal in geschoold, behalve in het onderhouden van relaties.

Bovendien ontbreekt de belangrijkste kennis in onze Westerse cultuur. Wij kennen maar twee fases van seksualiteit: het ontdekken van jezelf en het experimenteren met de ander.

Fase drie en vier: het beminnen van jezelf en van elkaar is onbekend. We weten dus maar de helft. Niet vreemd dat er zoveel relaties op de klippen lopen.

Ontdek wat die ontbrekende kennis is en geef je op voor het Webinar

Ik meld me meteen aan

Dit webinar is voor jou als:

🏵️ Je wilt ontdekken hoe je schaamteloos van seks geniet
🏵️ Je weer verliefd wilt worden op je partner
🏵️ Je onmisbare kennis wilt ontdekken en eigen maken
🏵️ Je niet meer voelt wat je wel of niet wilt, of hoe je dat duidelijk maakt
🏵️ Je vastloopt in de communicatie. Zowel in woorden als met lichaamstaal

Voor de duidelijkheid: er vinden nooit seksuele handelingen plaats en de kleren blijven altijd aan.

Het Webinar is online. Met camera. Vind je dat een brug te ver? Dan zet je de camera uit.

Wat ontdek je als je het Webinar kijkt?

🗝️ Een eeuwenoude en beproefde methode om je relatie nieuw leven in te blazen, of van de afgrond te redden
🗝️ Ik reik je de zeven intimiteitsstappen aan die ervoor zorgen dat jij de liefde en de seks krijgt die je wilt
🗝️ Dat je wel degelijk de juiste partner hebt gekozen, ook al twijfel je daar nu aan
🗝️ Hoe je doorgroeit naar fase vier van Seksualiteit: het beminnen van elkaar, en zo tot op hoge leeftijd van elkaar geniet
🗝️ Wat de Zeven Sluiers daarmee te maken hebben
🗝️ En als je tot het einde kijkt heb ik een mooie aanbieding voor je

Stel je plek veilig

Kwetsbaarheid in seksualiteit

Het is gratis dus je loopt geen enkel risico

Behalve dat iemand je ziet natuurlijk.

Ja, het Webinar is via Zoom en ook al zet je de camera uit, je naam blijft in beeld.

Dat is spannend en ik begrijp je dilemma. Weet dat we ons allemaal kwetsbaar voelen op het gebied van liefde en seksualiteit.

We hebben namelijk allemaal behoefte aan liefde, aanraking, genot, tederheid, veiligheid, geborgenheid, sensualiteit, avontuur, plezier, speelsheid, aandacht, gehoord en gezien worden, ertoe doen, samenwerking, wederkerigheid en nog veel meer.

Je bent mens en je hebt behoeften. Die zijn NORMAAL.

En je kwetsbaar opstellen is de enige weg om ze te vervullen.

Neem jezelf en je relatie serieus en ontdek hoe je jouw behoeften (zelf) vervult en die van je partner.

Ik geef je de benodigde kennis waarmee je samen aan de slag gaat. Die een onverwachte wending geeft en zo nieuwe mogelijkheden opent, zodat je het samen redt. Want laten we eerlijk zijn: een relatietherapeut draait vaak om de hete brei heen en naar een seksuoloog ga je ook niet zomaar.

Ik zie je snel.

Wie ben je eigenlijk Judith?

Judith Bruin
Mijn naam is Judith Bruin en ik geloof dat seks een bron is van genot, plezier en energie. Dat het iets magisch is dat uiteindelijk leidt tot wijze mannen en vrouwen.

En dat het work in progress is.

Seks legt alles bloot en het omvat vele facetten: voelen, overgave, transparantie, verbinding, afstemming, vervulling, grenzen respecteren en veiligheid.

Stuk voor stuk behoeften die ook jij herkent en er is niemand die je knap uitlegt hoe je ze vervult. Ik geloof dat alles ontstaat vanuit seksuele energie. Nieuw leven, nieuwe ideeën, inzichten, liefde, verbinding en zingeving. Dus ik zorg ervoor dat mijn seksuele (of levensenergie) lekker stroomt.

Ik ben Natuurgeneeskundig Therapeut, Vallei Coach en mede-oprichter van de School of Authentic Being. Ik heb onder andere Oosterse filosofie gestudeerd, een jaartraining tantra gevolgd en ik loop het Taoïstische pad.

Ik heb lang geleefd in de spagaat tussen voelen dat er meer moet zijn, maar niet weten wat. Ik heb te vaak seks gehad wat ervoor zorgde dat ik me éénzaam voelde, in plaats van verbonden.

Na vijftien jaar huwelijk ben ik gescheiden en ik wist één ding zeker: ik ga nu vinden waar ik al die tijd naar op zoek was. Als eerste vond ik het woord: Hieros Gamos, het Heilige Huwelijk. Hierbij draait alles om de verbinding, met je partner maar ook met jezelf.

Ik heb mijzelf teruggevonden en de liefde die ik zocht. En meer. Die kennis en mijn ervaring deel ik graag met jou.

🍁 Loet de Steenhuijsen Piters:

Judith is een enorme bron van kennis en kunde. Je voelt dat zij vanuit een innerlijke drive, met veel passie en liefde werkt. De trainingen die ik bij Judith gevolgd heb (Zeven Sluiers, Jade-ei en Bemin jezelf) zijn voeding voor mijn ziel en voor mijn lichaam. Het heeft mij geholpen mijn vrouwelijkheid te herontdekken, steeds meer in mijn lichaam aanwezig te zijn en mijn lichaamsbewustzijn te vergroten, trauma op te ruimen en opende een poort naar een nieuwe werkelijkheid. Eentje waarin ik mijzelf steeds beter op kan vullen. Ik ervaar nu meer energie en levensvreugde. Meer onafhankelijkheid en innerlijke vrijheid. Mijn leven is er rijker van geworden en ik kan iedereen die een betere seksuele relatie met zichzelf en zijn/haar partner wil een cursus bij Judith aanraden.”

💮 Kitty Kilian:

“Judith is een buitengewoon mens: ze is autonoom én praktisch én ze leert razendsnel. Haar gaven gebruikt ze om intuïtieve kennis grijpbaar te maken – om mannen en vrouwen zo over hoge drempels te helpen. Wat schrijven betreft: ze kan pakkend, geestig en volstrekt duidelijk schrijven over symbolen die omgezet moeten worden in een innerlijk weten en je die dan ook nog kunt integreren in je dagelijks leven. Ik ben onder de indruk.”

🍁 Marlies Zonneveld:

“Judith is echt helemaal zichzelf. Ze noemt de dingen gewoon bij de naam zonder dat het plat wordt. En als het wat lastig wordt dan relativeert ze dat met humor. Ik heb nog zo vaak gedacht: ‘Hoe zou Judith dat nou oplossen”

Ben je bereid om een uur van je tijd te investeren in je relatie?

Investeer in je relatie

Of blijf je hopen dat het vanzelf goed komt? (als hij of zij nou maar eens zou veranderen)

Stop met jezelf voor de gek houden en waag de sprong: je ontdekt alleen tijdens dit Webinar een buitengewoon waardevolle methode.

Zodat je elkaar weer aankijkt en je partner niet langer ontwijkt of (bewust) pijn doet, kwetst of straft.

Jij wilt toch ook dat je kinderen zorgeloos opgroeien met liefdevolle ouders die van elkaar genieten?

Ontdek hoe je het tij keert voordat het te laat is. Geniet tot op hoge leeftijd schaamteloos van elkaar. In de slaapkamer en daarbuiten.

Zorg dat je erbij bent, dit mag je niet missen:

Door je aan te melden ontvang je vanaf nu ook mijn nieuwsbrief vol verhalen en ervaringen. Afmelden kan altijd met 1 klik, onderaan iedere mail staat daarvoor een linkje. Ook ga je akkoord met mijn Algemene voorwaarden en mijn Privacybeleid.

0
0
0
0
Dagen
0
0
Uren
0
0
Min
0
0
Sec

‘Wacht niet op een bijzonder moment, maar maak dit moment bijzonder’

Zo werkt Zoom

Heb je nog nooit met Zoom gewerkt?

Hier vind je een uitgebreide uitleg.

Succes en ik zie je snel.

BeminJezelf ❤️ Judith