8 december 2021 | 20:00-21:30 uur

Webinar ‘Blij met Elkaar als Minnaar’

Voor meer grip op je relatie

⬇️ Meld je nu direct aan of scroll om verder te lezen

Door je aan te melden ontvang je vanaf nu ook mijn blog met verhalen en ervaringen. Afmelden kan altijd met 1 klik, onderaan iedere mail staat daarvoor een linkje. Ook ga je akkoord met mijn Algemene voorwaarden en mijn Privacybeleid.

Webinar Bemin Elkaar

Hoe ga je samen verder?

❤️ Als er geen of weinig (seksuele) intimiteit meer is?
❤️ Als je eenzaam en verdrietig in een koud bed ligt 
❤️ Je boos, verdrietig, wanhopig en bovenal uitgeput bent van de situatie waarin je zit
❤️ Je kinderen hebt die je beschermen wil en die je eigenlijk iets anders voor wilt leven
❤️ Je gewoonweg niet kunt geloven dat dit jullie bij jullie gebeurt. Jullie waren ooit zo verliefd!
❤️ Als je partner (of jijzelf) emotioneel afwezig is je niet tot hem of haar kunt doordringen
❤️ Als je last heb van schaamte- of schuldgevoelens, je onzeker bent en aan jezelf twijfelt 
❤️ Je verliest de grip op je (seksuele)relatie, je geluk en je levensvreugde
❤️ Als je je zorgen maakt of hij of zij misschien met een vreemde meegaat

Toch blijven jullie samen

En hou je nog zoveel van elkaar dat je graag de weg naar elkaar terug wilt vinden

Dan ben je niet de enige

Meer dan 90% van de relaties komt in de problemen en die hebben niet allemaal een slechte relatie.

De verliefdheid en seksuele aantrekkingskracht die jullie bij elkaar heeft gebracht, blijkt niet voldoende te zijn om bij elkaar te blijven.

Om de verbinding te blijven voelen is er meer nodig. Seksuele intimiteit, maar ook emotionele intimiteit: het uiten van je gevoelens en behoeften, de smeerolie van je (seksuele) relatie

Dat is een tweeledige uitdaging. Ten eerste zijn de meeste vrouwen verbaal sterker, waardoor de mannen met 0-1 achter komen te staan. Ten tweede is goed uit je woorden komen niet hetzelfde als jezelf eerlijk uiten: je gevoelens en behoeften delen zonder dat het klinkt als een eis, beschuldiging of verwijt.

Ken jij de diepste verlangens van je partner? Of die van jezelf? Vaak raken ze ondergesneeuwd in de relatie. Je hebt je gezin, je werk, vrienden, ouders, familie, sport en hobby’s. Je agenda is overvol.

Je houdt nog steeds van elkaar, alleen die onvervulde verlangens gaan een eigen leven leiden. Ook al is dat geen vrijbrief om bijvoorbeeld met een vreemde mee te gaan, toch krijgt 80% daar mee te maken.

Bovendien ontbreekt belangrijkst basiskennis over seksualiteit in onze Westerse cultuur. Wij kennen bijvoorbeeld de vier bedtemperaturen niet en raken daarom al snel in paniek als het iets afkoelt: ‘De passie is verdwenen…’.

We kennen slechts twee fases van seksualiteit: het ontdekken van jezelf en het experimenteren met de ander.

Fase drie en vier: het beminnen van jezelf en van elkaar is onbekend. We weten dus maar de helft over relaties en seksualiteit. Niet vreemd dat er zoveel relaties op de klippen lopen, in plaats van zich verdiepen.

Ontdek wat die ontbrekende kennis is en geef je op voor het Webinar

Ik meld me meteen aan

Dit webinar is voor jullie als:

💋Je wilt ontdekken hoe je samen opnieuw begint
💋 Je elkaar weer wilt vertrouwen, maar niet weet waar te beginnen
💋 Je intimiteit en seksualiteit met elkaar wil verbinden
💋 Je de verbinding wilt herstellen zodat je elkaar echt ziet, hoort, waardeert, erkent en liefhebt
💋 Je vastloopt in de communicatie. Zowel in woorden als met lichaamstaal
💋 Je voelt dat elke toenadering wordt afgewezen, waardoor je je alleen voelt
💋 Elke toenadering voelt als een poging tot seks, waardoor je afkeer voelt

Voor de duidelijkheid: er vinden nooit seksuele handelingen plaats en de kleren blijven altijd aan.

Het Webinar is online. Met camera. Vind je dat een brug te ver? Dan zet je de camera uit.

Wat ontdek je als je het Webinar kijkt?

❤️ Een eeuwenoude en beproefde methode om je relatie nieuw leven in te blazen, of van de afgrond te redden
❤️ Ik reik je de zeven intimiteitsstappen aan, de Zeven Sluiers die ervoor zorgen dat jij de liefde en de seksualiteit krijgt die je wilt
❤️ Dat de kans groot is dat je wel degelijk de juiste partner hebt gekozen, ook al twijfel je daar nu aan
❤️ Hoe je doorgroeit naar fase vier van Seksualiteit: het beminnen van elkaar, en zo tot op hoge leeftijd van elkaar geniet
❤️ Hoe je lust en liefde met elkaar verbindt en je hart met je bekken. Of je bekken met je hart
❤️ En als je tot het einde kijkt heb ik een aantrekkelijke aanbieding voor je, waarmee je een (vecht)scheiding voorkomt

Wij zijn er bij

Kwetsbaarheid in seksualiteit

Het is gratis dus je loopt geen enkel risico

Behalve dat iemand je ziet natuurlijk.

Ja, het Webinar is via Zoom en ook al zet je de camera uit, je naam blijft in beeld.

Dat is spannend en ik begrijp je dilemma. Weet dat we ons allemaal kwetsbaar voelen op het gebied van liefde en seksualiteit.

We hebben namelijk allemaal behoefte aan liefde, aanraking, genot, tederheid, veiligheid, geborgenheid, sensualiteit, avontuur, plezier, speelsheid, aandacht, gehoord en gezien worden, ertoe doen, samenwerking, wederkerigheid en nog veel meer.

Je bent mens en je hebt behoeften. Die zijn NORMAAL. Hoe je ze vervult, daar kun je over discussiëren. En ik denk dat je zelf wel kunt beoordelen of en in hoeverre jullie intimiteitsdeal is beschadigd,

Daarin zijn jullie dus geen uitzondering.

Neem jezelf en je relatie serieus en ontdek hoe je jouw behoeften (zelf) vervult en die van je partner.

Ik geef je de benodigde kennis, gestoeld op eeuwenoude wijsheid uit het Taoïsme waarmee je samen aan de slag gaat. Die een onverwachte wending geeft en zo nieuwe mogelijkheden opent, zodat je het samen redt. Want laten we eerlijk zijn: een relatietherapeut draait vaak om de hete brei heen en naar een seksuoloog ga je ook niet zomaar.

Ik zie je snel.

Wie ben je eigenlijk Judith?

Judith Bruin
Mijn naam is Judith Bruin en ik geloof dat seks een bron van genot, plezier en energie is. Dat het iets magisch is dat uiteindelijk leidt tot wijze mannen en vrouwen.

En dat het work in progress is.

Seks legt alles bloot en het omvat vele facetten: voelen, overgave, transparantie, verbinding, afstemming, vervulling, grenzen respecteren en veiligheid. Geen seks legt mogelijk nog meer bloot: afstand, eenzaamheid, verdriet, pijn, onbegrip, frustratie, niet gezien, gehoord, gewaardeerd, erkent of geliefd voelen, schuldgevoel, schaamtegevoel, onzekerheid, je onaantrekkelijk vinden of juist bejaagd voelen enzovoorts

Stuk voor stuk behoeften die ook jij herkent en gevoelens waar je mee worstelt en er is niemand die je knap uitlegt hoe je ze vervult of ermee om gaat. Ik geloof dat alles ontstaat vanuit seksuele energie. Nieuw leven, nieuwe ideeën, inzichten, liefde, verbinding en zingeving. Dat seks gezond voor je is  en dat het verbindend werkt.

Maar alles als het hele plaatje klopt. Als je je veilig en ontspannen voelt. Als er geen lading meer op ligt is seks een bron van genot, plezier en inspiratie.

Ik ben Natuurgeneeskundig Therapeut, Vallei Coach en mede-oprichter van de School of Authentic Being. Ik heb onder andere Oosterse filosofie gestudeerd, een jaartraining tantra gevolgd en ik loop het Taoïstische pad.

Ik heb lang geleefd in de spagaat tussen voelen dat er meer moet zijn, maar niet weten wat. Zowel ik ben wel eens met een vreemde meegegaan als mijn partner. Het is niet iets waar ik trots op ben, maar ik schaam me er ook (niet meer) voor. Ik heb er veel van geleerd en er zelfs mijn werkt van gemaakt.

Had ik toentertijd geweten van de Zeven Sluiers was het anders verlopen. That’s life.

🧡 Louise en Kasper:

“Seksualiteit was voor mij altijd wel een dingetje. Ik ben gescheiden nadat mijn ex vreemd was gegaan. Ik was in schock en had het nooit zien aankomen. Met mijn nieuwe partner kwam ik allerlei angsten en onzekerheden tegen die ik niet kon plaatsen. Ik wilde zo graag normaal zijn dat ik ze heb genegeerd. Daardoor  werd ik bang dat het zich zou herhalen. Ik heb de training Bemin Jezelf en Bemin Elkaar gedaan en mijn leven is er rijker van geworden . Ik kan iedereen die een betere seksuele relatie met zichzelf en zijn/haar partner wil een training bij Judith aanraden.”

🤍 Abel en Madelein:

“We kwamen er samen niet meer uit. Madelein had me betrapt op digitaal daten. Ik kwam al jaren niet meer aan mijn trekken thuis, wat me enorm frustreerde. Het Webinar bood ons zoveel perspectief dat we het nog een kans besloten te geven. En daar hebben we nog geen moment spijt van gehad. Het is niet altijd makkelijk, maar wel goed. Ik ben onder de indruk.”

🧡 Marko en Giselle:

“Ik ben er niet trots op dat ik vreemd ben gegaan, maar wou wel heel graag samen verder. Wij hadden al jaren geen tot weinig seks meer en ik liep tegen de muren op. We zijn samen aan Bemin Elkaar begonnen en daarnaast heb ik ‘Seks als Krachttraining’ gedaan. Juist daarin leerde ik hoe ik op zo’n manier met mijn seksualiteit kon omgaan dat Giselle zich niet meer terugtrok. Zij kreeg de ruimte die ze nodig had en zo zijn we weer naar elkaar toe gegroeid.

Ben je bereid om een uur van je tijd te investeren in je relatie?

Investeer in je relatie

Of blijf je hopen dat het vanzelf goed komt? (als hij of zij nou maar eens zou veranderen)

Stop met jezelf voor de gek houden en waag de sprong: je ontdekt alleen tijdens dit Webinar een buitengewoon waardevolle methode.

Zodat je elkaar weer aankijkt en je partner niet langer ontwijkt of (bewust) pijn doet, kwetst of straft.

Jij wilt toch ook dat je kinderen zorgeloos opgroeien met liefdevolle ouders die zichtbaar van elkaar houden?

Ontdek hoe je het tij keert voordat het te laat is. Geniet tot op hoge leeftijd schaamteloos van elkaar. In de slaapkamer en daarbuiten.

Zorg dat je erbij bent, je kunt het je niet veroorloven om dit te missen:

Door je aan te melden ontvang je vanaf nu ook mijn nieuwsbrief vol verhalen en ervaringen. Afmelden kan altijd met 1 klik, onderaan iedere mail staat daarvoor een linkje. Ook ga je akkoord met mijn Algemene voorwaarden en mijn Privacybeleid.

0
0
0
0
Dagen
0
0
Uren
0
0
Min
0
0
Sec

‘Elk verhaal heeft altijd drie kanten. Jouw kant, zijn of haar kant, en de realiteit.’

Zo werkt Zoom

Heb je nog nooit met Zoom gewerkt?

Hier vind je een uitgebreide uitleg.

Succes en ik zie je snel.

BeminJezelf ❤️ Judith