Het Vallei Orgasme

Van orgastische nies naar een Spirituele beleving

Het Vallei Orgasme uitnodigen

Wat is een Vallei Orgasme?

Om meteen maar een hardnekkige mythe te ontkrachten: een Vallei-orgasme bestaat niet. Een Vallei-orgasme is dus niet een soort hogere wiskunde waar je een tien voor moet halen, voordat je plezier hebt aan seks. Hè, hè, wat een opluchting.

Wat is een Vallei-orgasme dan wel?
Het Vallei-orgasme, ook bekend als dal-orgasme, is een verzamelnaam voor alle orgasmes die geen piek-orgasme zijn. Een piek orgasme kent 99,9% van de mannen en 62% van de vrouwen. Het is de bekende stijgende lijn: je raakt opgewonden, de opwinding en energie concentreert zich rond de geslachtsorganen, je piekt en bijna meteen valt het energielevel naar beneden. Maar orgasmes kun je ook in je hele lichaam ervaren. Of met je gehele lichaam.

Een Vallei-orgasme heeft een hele andere opbouw en geeft een andere ervaring. Een Vallei-orgasme is niet per definitie beter dan een piekorgasme. Maar als je anders met je seksuele energie om leert gaan, dan breid je het spectrum van de sensaties die je in je lichaam kunt voelen uit.

Wat is een Vallei Orgasme?
Hoe bereik je een Vallei Orgasme?

Hoe bereik je een Vallei-orgasme?
Het begint met het loslaten van een doel. Dus ook het loslaten van het idee dat je een Vallei-orgasme wilt bereiken. Iets willen bereiken is een idee in je hoofd. En iets in je hoofd hebben tijdens seks werkt averechts.

Een Vallei-orgasme kun je, in tegenstelling tot een piekorgasme, niet afdwingen. Het is iets wat naar je toe komt. Je kunt wel de weg vrijmaken en het uitnodigen, zodat het Vallei-orgasme jou kan vinden.

Dat doe je door opwinding af te wisselen met rust. Met ‘niet doen’. Als je niet doet, dan drijf je in de rivier van gevoelens. De seksuele energie die zich concentreert rondom je geslachtsorganen, krijgt zo de mogelijkheid om zich te verspreiden door je lichaam.

Vrij je daarna, alleen of samen verder, dan stijgt de opwinding. Maar er is nog steeds geen doel. Je geniet van het vrijen, van het wel of niet samen zijn en van de opwinding en de sensaties die je in je lichaam voelt.

Ruim voor het point of no return stop je met waar je mee bezig bent. Je surft dus niet met één hoge golf het strand op, maar je pakt steeds een nieuwe golf. Je blijft spelen met de verschillende fases van opwinding.

Door de opwinding en het niet doen af te wisselen, word je steeds orgastischer. Je kunt steeds meer seksuele energie in je lichaam rond laten stromen, zonder dat het zich moet ontladen. Waar je normaal gesproken bij 100% opwinding overgaat tot een piekorgasme is dat nu niet aan de orde. Je breid je orgastisch vermogen uit en ervaart pas een (Vallei) orgasme als je opwinding 120 procent is. Of 150 of 200.

Het is een kwestie van je lichaam trainen om steeds orgastischer te worden. Ontdekken hoe je lichaam ontspannen blijft terwijl de opwinding toeneemt. Op een gegeven moment ben je in staat om in plaats van te pieken, het orgasme uren lang door je lichaam te laten golven.

Het toewerken naar, en het piekorgasme zelf, kan een fantastische ervaring zijn. Zeker als je verliefd bent. Maar ook dan kun je na het orgasme een onbestemd gevoel krijgen. Ja, je bent klaargekomen, maar het is nog niet klaar. Je bent niet bevredigd, maar je wilt of kunt ook geen seks meer hebben.

Waarom wordt het Vallei Orgasme zo bejubeld?

Het Vallei-orgasme is omgeven door een wolk van mystiek: iets magisch uit het Oosten dat voor maar een enkele Westerling is weggelegd. Tijden veranderen: de Training Bemin Jezelf biedt je precies wat je nodig hebt om een Vallei-orgasme uit te nodigen.

⭐ Een Vallei- of dalorgasme geeft je meer voldoening. Het geeft je het bevredigende gevoel dat je zoekt, wat veel intenser is als de bekende seksuele nies.

⭐ Je geeft je lichaam de tijd om zich helemaal te vullen met orgastische energie en breidt zo je gevoelsbewustzijn uit, wat je een aanwezige en liefdevolle partner maakt.

⭐ Je laat het idee dat je moet pieken los, en je laat het aan de intelligentie van je lichaam over wat het met de energie wil doen. Het baant zich een weg door je hele lichaam en verbindt je bekken met je hart en je hoofd. Dát brengt je in hogere sferen.

⭐ Een Vallei-orgasme nodig je uit door jezelf de tijd en ruimte te geven. Je vertraagt. Dat alleen al leidt tot schaamteloos genot en plezier.

⭐ De prestatiedruk valt weg. Je mag er gewoon zijn en je komt meer en meer in contact met je gehele lichaam. Porno verdwijnt vanzelf naar de achtergrond.

Het Vallei-orgasme als inwijdingsweg

Dat klinkt hoogdravend. Ook hier is weer sprake van Westerse arrogantie. Seks als inwijding is al eeuwenoud. Seks is de ultieme manier om kennis te maken met jezelf. Als je je overgeeft aan de kracht van seksuele energie, dan kun je je nergens meer achter verschuilen. Je geeft je letterlijk en figuurlijk bloot.

Dat is wat seks tevens zo complex maakt. Omdat we bijna allemaal een dubbele agenda hebben: we zijn allemaal bang dat onze behoeften aan liefde, plezier, genot, samenwerking, wederkerigheid, gezien, gehoord en geproefd worden, niet vervuld raken. Dus zeg je niet wat je werkelijk wilt en hoop je dat je partner het wel weet.

Of je bent bang dat er niet meer van je gehouden wordt als zichtbaar wordt wie je werkelijk bent. En dus speel jij je rol, die je al lang zat bent en die zo langzamerhand ondragelijk wordt.

Jezelf leren kennen door seks is niet egoïstisch. Want hoe beter je jezelf kent, des te meer heb je te bieden. En het is nu éénmaal zo dat je sommige kanten, gevoelens of sensaties van jezelf, alleen kunt ontdekken als je samen bent.

Vallei Orgasme als inwijdingsweg

Jezelf opvullen met seksuele energie

Als je tijdens seks rustfasen inbouwt, of je partner in de ogen staart, dan voel je wat er in je lichaam gebeurt. Je neemt de tijd om jezelf helemaal op te vullen met seksuele energie. Je laat de seksuele energie naar boven dampen.

In je bekken neem je seksuele energie waar als lust. In je hart als liefde: je voelt je verbonden met de ander. Als je echt veel seksuele energie transformeert, dan bereikt het je hoofd en word je het gewaar als stilte. Als vrede of een stil aanwezig zijn en je voelt dat je onderdeel bent van iets dat groter is dan jij.

Vervulling of opvulling zoeken we allemaal. Je denkt dat je dat bij een ander moet halen. En als die ander het ons niet geeft dan voel je je leeg. Dat is niet de echte reden waarom je uitgeput, vermoeid of depressief raakt.

Je raakt leeg omdat je niet wordt geleerd hoe je seksuele energie in jezelf kunt transformeren tot levenselixer.

Onbewust weet je dat seksuele energie de sleutel is tot vervulling is. Ontdek hoe je een Vallei-orgasme uitnodigt en zo jezelf vervult.

Seks als spirituele ervaring

Seks wordt een spirituele ervaring

Geen paniek. Je hoeft tijdens de seks niet opeens op een kussentje te gaan zitten mediteren. Het Vallei-orgasme uitnodigen is een manier om door middel van seks in contact te komen met een gevoel van tijd- en ruimteloosheid. Dat maakt seks tot een spirituele beleving, ongeacht het soort orgasme dat je wel of niet ervaart.

Het is een ongekende seksuele ervaring, zonder dat je er enige moeite voor doet. Je vertraagt alleen, zodat de subtiele kracht die langzaam maar gestaag uit de diepte van je bekken opstijgt, verandert in een seksuele dans van het lichaam.

Ontdek het zelf en meld je aan voor de Training Bemin Jezelf.

Meer informatie
Aanmelden Bemin Jezelf