Voor mannen die een diepere connectie met hun lijf en seksualiteit willen

 Seks als Krachttraining

Je traint online, dus er is niemand die met je meekijkt en bepaalt of je het wel of niet goed doet

Seksuele training voor mannen

Stel je voor dat je:

🔻 Zonder schuld, schaamte of frustratie geniet van seksualiteit, zodat seksualiteit de motor onder je bestaan wordt 
🔻 Bewust aanwezig bent in je hele lichaam en je seksuele energie beter kunt sturen en beheren
🔻 De verbinding tussen je bekken en hart herstelt en zo lust en liefde samenbrengt
🔻 Kwetsuren, liefdesverdriet en grensoverschrijdende ervaringen zelf heelt door seksuele energie te cultiveren
🔻 Je een (nog) betere minnaar wordt en seks je energie oplevert in plaats van derft
🔻 Het avontuur aandurft om nieuwe kennis eigen te maken en je zo te onderscheiden van andere mannen
🔻Je grenzen leert kennen en inzicht krijgt in hoe jouw seksualiteit werkt
🔻Je eerst jezelf en dan een ander leert beminnen, wat je zowel krachtig en onafhankelijk als aantrekkelijk maakt

En dat allemaal zonder een jaartraining tantra of ingewikkelde theorie, maar gewoon puur natuur. Omdat alles wat je nodig hebt al in je zit. Maak dat zichtbaar zodat je helemaal jezelf durft te zijn. Want dat is je ware kracht.

Wil jij dat ook?

Grip op je seksualiteit en van seks genieten zonder dat je (een deel) van jezelf hoeft af te wijzen.

Hoe anders is de realiteit

Seks is allang niet meer wat je ervan verwachtte. Het begin van je relatie was leuk en spannend en het ging als vanzelf.

Maar nu zorgt seksualiteit eerder voor verwijdering dan verbinding. Er word je van alles verweten of je voelt irritatie en je doet met de ruggen tegen elkaar het licht uit.

Je bent niet de enige die dit overkomt

Seksualiteit is gecompliceerder dan het lijkt. Zeker als de verliefdheidsfase voorbij is.

Het is niet vreemd als het op seksueel gebied stagneert. Want wij Westerse mensen kennen namelijk maar twee fases van seksualiteit: het ontdekken van jezelf en het experimenteren met een ander. En dan stopt het.

Wat wij niet kennen is fase drie: je hart openen. Eerst voor jezelf want jij bent het belangrijkste in jouw leven. En nee, dat is niet raar of egoïstisch. Het is juist heel logisch en gezond, want op die manier ontwikkel je jezelf, doorbreek je oude patronen en heel je (seksuele) blokkades. Wat je een boeiende partner maakt.

Je leert je hele lichaam waarnemen, maakt contact met je behoeften en gevoelens en ontdekt hoe je die zelf vervult. Je bemint en bevrijdt zo jezelf.

Jezelf beminnen, fase drie, is een on going proces waardoor je (seksuele) ontwikkeling altijd door blijft gaan en je tot op hoge leeftijd van seksualiteit geniet. Samen of alleen.

Zo word je een completer mens die lekker in zijn vel zit. Die goed voor zichzelf zorgt, zelfvertrouwen uitstraalt en iets wezenlijks te bieden heeft. Aan jezelf, je omgeving en je geliefde.

Waardoor je eventuele partner zich voor je opent en jullie samen naar fase vier van seksualiteit kunnen doorgroeien: het beminnen van elkaar.

Ik wil mijn seksualiteit verder ontwikkelen

Ook al heb je het niet slecht

Je houdt van je partner en je kinderen. Je toert regelmatig met een paar vrienden of je pakt een terras. Je hebt je sport, uitdagend werk en financiële vrijheid. 

Toch is het vervelend dat

⚠️ Seks niet echt bevredigend meer is, maar meer een routinematig riedeltje 
⚠️ Je steeds vaker porno kijkt. Wat een kick geeft, maar ook schuld en schaamte gevoelens
⚠️ Je onrustig en gespannen voelt en niet precies weet wat de oorzaak is

Helaas ben je niet de enige.

Ook al lijkt het van wel, want niemand praat er graag over. Dus hou je zo lang mogelijk de schijn op, maar van binnen knaagt het aan je. Je wil je gewoon vrij, energiek en gelukkig voelen. Het avontuur aangaan en tegelijkertijd verbinding voelen.

Stel je eens voor hoe je leven eruit ziet?

✅ Als je seksuele technieken leert waardoor je meer verbinding voelt tussen je bekken en je hart 
✅ Je meer liefde kunt geven én ontvangen wat je volledig vrijheid geeft
✅ Je een bevredigend (seks) leven hebt, waarbij je zowel van de mannelijke als vrouwelijke vorm van seksualiteit geniet
✅ Je liefdesleven het volgende level bereikt en je een veel intenser orgasme krijgt dan het welbekende piekorgasme 
✅ Je onbestemde of nare ervaringen uit het verleden heelt en zo helemaal in het moment aanwezig kunt zijn
✅ Je eindeloos surft op de golven van genot en voorkomt dat je bij de eerste golf op het strand belandt

Dit is wat ik wil

Meer kennis over seks

Het enige wat je hoeft te doen is je een nieuwe techniek eigen te maken

Wat nog bijna geen man in onze cultuur gedaan heeft.

Het blijkt dat we op seksueel gebied een beetje onwetend zijn gehouden. We denken dat we hier in het Westen alles weten over seks, maar we weten precies de helft. Dat is in het Oostelijk deel van de wereld wel anders.

Als ontwikkelde man ontbeer je dus essentiële kennis over seksualiteit, waarmee je nu juist tot op hoge leeftijd (van seks) blijft genieten. Een seksuele techniek die je gewoon kunt leren. En des te meer je die traint, des te meer grip je op je seksualiteit en je leven krijgt. Want je bent een seksueel wezen ontstaan uit seksuele energie: de meest krachtige energie die je bezit. 

Je hoeft alleen je eigen seksualiteit te trainen, net zoals je een paar keer per week naar de sportschool gaat. Aan je seksleven met je partner verander je niets, maar het wordt dankzij jouw inzet wel steeds beter. Want als je beide vormen van seksualiteit omarmt, groei je vanzelf naar elkaar toe.

Door het trainen ontdek je hoe je jouw behoeften en verlangens zelf vervult, zodat je niet langer behoeftig bent, maar een man die met zijn macht om kan gaan.

Die in staat is om zijn seksuele energie te sturen en te beheren. Je wordt seksueel rijp, omdat je zo slim bent om de ontbrekende kennis te implementeren.

Al jouw behoeften, verlangens en wensen zijn normaal. Alleen de manier waarop je ze probeert te vervullen leidt tot discussies, verwijten en ruzies en trekt je leeg. Door het trainen van je seksuele energie vul je jezelf op. Je raakt zo gevuld dat je iets aan te bieden hebt, en dat geeft je relatie de boost die het nodig heeft. 

Waarop wacht je nog?

Als man je seksualiteit trainen bij een vrouw?

Judith Bruin
Ja, dat kan heel goed. Het blijkt namelijk dat mannen en vrouwen gewoon mensen zijn, die beide de universele basisbehoeften kennen als gezien, gehoord, erkend en geliefd willen worden. Je veilig en verbonden willen voelen en autonoom en authentiek kunnen zijn. En zijn we zijn allemaal seksuele wezens die daar expressie aan willen geven. 

Je kunt dus net zo goed bij een man als bij een vrouw trainen. Doe wat je wil.

Mijn naam is Judith Bruin en ik geloof dat seks een bron is van genot, plezier en energie. Dat seksuele energie iets fascinerends is dat je laat groeien en wat bij juiste sturing uiteindelijk leidt tot wijze mannen en vrouwen.

En dat het work in progress is.

Want seks legt alles bloot en het omvat vele facetten: voelen, overgave, transparantie, verbinding, afstemming, vervulling, grenzen respecteren en vrijheid. Stuk voor stuk behoeften die jij vast herkent, maar er is niemand die je helder uitlegt hoe je ze vervult.

Ik geloof dat alles ontstaat vanuit seksuele energie. Nieuw leven, nieuwe ideeën, inzichten, liefde, verbinding en zingeving. Dus ik zorg ervoor dat mijn seksuele energie op een veilige manier stroomt.

Ik ben Natuurgeneeskundig Therapeut, Vallei Coach en oprichter van Bemin Jezelf en de School of Authentic Being. Ik heb onder andere Oosterse filosofie en verbindend communiceren gestudeerd, een jaartraining tantra gevolgd en ik loop het Taoïstische pad.

Ik heb lang geleefd in de spagaat tussen voelen dat er meer moet zijn, maar niet weten wat. Ik heb te vaak puur fysieke seks gehad waarbij ik de verbinding miste en dus feitelijk over mijn grenzen ging.

Na vijftien jaar huwelijk ben ik gescheiden en ik wist één ding zeker: ik ga nu vinden waar ik al die tijd naar op zoek was. Als eerste vond ik het woord: Hieros Gamos, het Heilige Huwelijk. Hierbij draait alles om de verbinding, met je partner maar ook met jezelf.

Ik heb mijzelf teruggevonden en mij ontwikkeld tot een seksueel veilig mens, die vrijuit beschikt over seksuele energie. Die kennis en ervaring deel ik graag met jou.

🍀 Richard Koning:

“Ik heb meer energie gekregen en kan mijn orgasme gemakkelijker uitstellen. Seks is niet meer zo doelgericht maar speelser en avontuurlijker geworden. Een beetje als in het begin. Ik heb in het verleden het één en ander meegemaakt en dat raakt meer naar de achtergrond. Ik ben blij dat deze training bestaat.

🍀 Daan de Wit:

“Ik merk dat ik niet meer zo afhankelijk ben van wat mijn vriendin wel of niet wil. Ik voel me zelfverzekerder. Thuis maar ook in een meeting. Als ik het er niet mee eens ben, dan zeg ik ‘t gewoon en er wordt nog naar geluisterd ook. Net of ze me nu ineens wel zien staan.”

🍀 Joost Leijen:

Ik hou van overzicht en niet te moeilijk gedoe. De training past mij. Nuchter en duidelijk. Ik blijf door de training beter bij mezelf, ook als ik seks heb. Dat geeft mij rust en meer vrijheid en mijn vrouw is er blij mee.”

Ben je bereid om zelf aan de slag te gaan?

Investeer in je relatie

Houd je van een uitdaging en zoek je verdieping? Wil je meer rijkdom en vrijheid ervaren, jezelf vitaliseren, seksualiteit die verbindt en je bewustzijn ontwikkelen?

Dan is ‘Seks als Krachttraining‘ echt iets voor jou. Een combinatie van online lessen en een tweewekelijkse call waarin al je vragen over de training beantwoord worden én waar ruimte is voor je persoonlijk issues. 

Ontdek hoe je het felbegeerde levenselixer maakt. Hét levenselixer dat ze eeuwenlang gezocht hebben, maar altijd buiten zichzelf. Het is iets wat je al in je hebt en waarmee je jezelf gezonder en fitter maakt. Fysiek, emotioneel en spiritueel.

Transformeer je seksuele energie in levenselixer, maak je een zachte kracht in jezelf wakker die garant staat voor daadkracht: je komt los van stress en verslavende patronen.

Dat vergroot je gevoelsbewustzijn waardoor je in contact komt met je hele lichaam en meer ruimte in jezelf voelt. Dat is echte vrijheid.

Kun jij het je veroorloven om deze kennis te laten schieten? 

Voor wie is ‘Seks als Krachttraining’?

En voor wie niet.

Ben je bereid om te (leren) voelen, jezelf op de eerste plaats te zetten en twee keer per week een half uur je seksualiteit te trainen, meld je dan aan.

Wil je alleen cognitief geschoold worden, dan is deze training helaas niet geschikt. Voorkom die teleurstelling. 

Praktisch

Je schrijft je in en krijgt levenslang toegang tot de training. Elke twee weken is er een call waar je aan deel kunt nemen. Daar krijg je antwoord op al je vragen en hoort ervaringen van andere mannen. Je mag zolang deelnemen aan de calls als je wilt, dus ook als je de training al helemaal toegepast hebt.

Je seksualiteit trainen stopt namelijk nooit, want seksuele energie is de meest krachtige energie die je bezit en van waaruit alles ontstaat. Het getuigt van wijsheid als je leert hoe die te beheren en te sturen. En ja, het is destructief zolang je dat niet kunt.

Ik weet wat me te doen staat

Soms daagt het leven je uit tot iets waarvoor je zelf nog niet zou kiezen.’

Durf je het aan?

Ben jij de pionier die onbekend terrein gaat verkennen, zijn seksualiteit ontplooit en daar het felbegeerde levenselixer van maakt?

Neem dan deel aan ‘Seks als Krachttraining’

Voor slechts 449 euro krijg je:

👌 Indrukwekkende nieuwe kennis over seksualiteit, die je (seks) leven blijvend verdiept
👌 Kennis over hoe je energieverlies voorkomt en je energielevel snel aanvult. Handig als je in een burn-out zit
👌 Een breder spectrum van orgastische sensaties: je ontdekt wat er nog meer mogelijk is naast het welbekende piekorgasme
👌 Inzicht in de verschillende bedtemperaturen. De gezonde afwisseling tussen warm en koud en wat te doen bij een bevroren of oververhit bed
👌 Een diep contact met je eigen lichaam, behoeften en gevoelens waar je automatisch zelf zorg voor gaat dragen

Bovendien ontvang je de volgende bonussen ter waarde van meer dan € 725,-:

🍀 BONUS 1: verlangens hebben we allemaal en het uitkijken naar de vervulling ervan maakt dat je geniet. Maar wat doe je als je verlangen omslaat in begeerte? Luister de ‘Genieten van je Verlangen’ meditatie t.w.v. € 25,- en je ontdekt hoe je bij je verlangens blijft.

🍀 BONUS 2 : elke klacht die je (over je partner) hebt is eigenlijk de pijn die je voelt van een onvervulde behoefte. Ontdek door de training ‘Van Klacht naar Kracht’ welke behoefte er onder je klacht verscholen ligt, en hoe je die zelf vervult. T.w.v. € 250,- en niet vrij te koop.

🍀 BONUS 3: bij elke stap naar volwassenheid daalt een Sluier over je neer, die je beschermt tegen de buitenwereld. Alles wat je meemaakt wordt opgeslagen in je Sluiers en sommige gebeurtenissen laten scheuren achter. Met het online programma Single Sluieren t.w.v. € 300,- heel je die scheuren weer. En kun je met een open hart de ander echt ontmoeten.

🍀 BONUS 4: soms voel je de behoefte om te delen wat je voelt. En omdat zelfbeminning pionieren is hier in het Westen, is het fijn als er iemand oordeelloos naar je luistert. Daarom krijgen de eerste drie aanmeldingen een gratis één op één ‘Vrij van Schaamte’ sessie t.w.v. €150,- .

🍀 BONUS 5: je mag zolang je wilt deelnemen aan de calls, die een absolute meerwaarde hebben. Ook als je alle modules hebt ontvangen en doorlopen. Want bijna iedereen ‘loopt achter’ of doet er langer over. De vragen die dan oprijzen mag je gewoon stellen tijdens de calls. Dit heeft een meerwaarde die niet in geld is uit te drukken.

Dus meld je nu aan en profiteer hiervan