Wil je van jezelf houden, maar weet je niet hoe? Dan is dit je kans

 Vul de Liefdesthermometer in

en ontvang gratis 3 tips voor meer zelfliefde

Je zelfliefde vergroten

Jij wilt vast:

💗 Je zelfliefde vergroten
💗 Schaamteloos genieten van seks
💗 Voor je geluk niet langer afhankelijk zijn
💗 Durven zeggen wat je wel en wat je niet fijn vindt
💗 Meer energie hebben en vaker langs het strand wandelen
💗 Nieuwe seksuele sensaties ontdekken
💗 Seksueel ontwaken en de sapstroom voeden
💗 Verwachtingen en oude patronen laten voor wat ze zijn.
💗 Eindelijk jezelf eens op de eerste plaats zetten. Want als jij dat niet doet, wie dan wel?

De controle loslaten, minder moeten en meer mogen. Niet langer op wilskracht leven en jezelf uitputten, maar meer luisteren naar je gevoel en vanuit daadkracht handelen. Wil je weten hoe ook jou dit lukt? Vul dan nu de Liefdesthermometer in.

De realiteit is vaak iets anders

Je doet je best om aan ieders verwachtingen te voldoen. De behoeften van je partner of kinderen krijgen steeds weer voorrang. Niet zo gek dat meer dan 60% van ons vroeg of laat met burn-out klachten te maken krijgt.

Je (seksuele) relatie is al jaren het sluitstuk. Iets waar je wel meer aandacht aan wilt besteden, maar er zijn zoveel andere dingen die moeten gebeuren. Je voelt je schuldig en loopt steeds meer achter de feiten aan.

Weet dat je niet de enige bent

We hebben bijna allemaal soortgelijke problemen, simpelweg omdat ons niet geleerd wordt hoe je van jezelf houdt.

Je voelt je misschien onzeker, onaantrekkelijk of laf, je verliest je zelfvertrouwen en vraagt je af wat er mis is met je. Er is niets mis met jou, je kunt alleen niet aan alle verwachtingen voldoen.

En dat hoeft ook helemaal niet

Het is niet jouw probleem, maar hun probleem. Jij bent goed zoals je bent. Jij bent om van te houden en dat hoef je alleen maar te voelen. En daar schuurt het. Want van jongs af aan wordt naar je hoofd geleid. Je raakt het contact met je lichaam, met jezelf kwijt. En dus geloof je dat je de verwachtingen van een ander waar moet maken.

Ik wil weten hoe ik van mezelf houd

Slechts 40% van de vrouwen ontdekt zichzelf

Als je niet weet wat je wel en niet fijn vindt kun je dat niet aangeven. Dan loop je het risico dat er dingen gebeuren die je niet prettig vindt. Als gevolg daarvan trek je je terug boven je middenrif

Mannen worden nog steeds opgevoed met de overtuiging dat ze niet mogen huilen. Hun hart wordt een onveilige plek en zij trekken zich juist terug onder hun middenrif.

Wordt de verbinding tussen je hart en je bekken of tussen je bekken en je hart (onbewust) verbroken, dan is het heel moeilijk om echte zelfliefde te ervaren.

Het vervelende is bovendien

⚠️ Dat je denkt dat alleen een ander je gelukkig kan maken
⚠️ Dat je seksueel of emotioneel bevriest, wat je relatie geen goed doet
⚠️ Dat je de verbinding met jezelf kwijtraakt en denkt dat je geen liefde waard bent

Misschien denk je dat je dit zelf zou moeten kunnen oplossen, maar dat is onzin. Hoe zou je dat moeten kunnen, als het je niet geleerd wordt?

Dus vul de Liefdesthermometer in en ontvang naast de uitslag drie persoonlijke tips over zelfliefde in een persoonlijk gesprek (telefonisch of via e-mail).

Stel je eens voor hoe je leven eruit ziet

🌟 Als je de verbinding met jezelf herstelt, zodat je altijd iemand hebt om op te vertrouwen
🌟 Als je ‘s avonds niet uitgeblust op de bank ploft, maar juist zin hebt om het gezellig te maken
🌟 Als je goed in je vel zit en merkt dat je mensen aantrekt die je energie geven in plaats van nemen
🌟 Als je naar de taal van je ziel en wijsheid van je lichaam luistert, wat je vrij, onafhankelijk en zelfstandig maakt
🌟Als je de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen gevoelens en behoeften en zo de verbinding met jezelf herstelt

Dat is precies wat ik nodig heb

Test voor meer zelfliefde

Het enige dat je hoeft te doen is de Liefdesthermometer invullen

Kom in beweging en zet de eerste stap, want alleen vanuit beweging verandert er iets. Verwachten dat een ander het voor je oplost is een utopie.

Neem je geluk in eigen hand en doorbreek je Klaagverhaal: het verhaal dat je jezelf vertelt waarom jij het niet waard bent om van te houden. Het verhaal dat je kleiner houdt dan wie je werkelijk bent.

Vul vandaag nog de liefdesthermometer in. Ontvang drie tips in een persoonlijk gesprek (of via de mail) en ontdek hoe jij de held in jouw verhaal wordt.

Het leven is als het beklimmen van een berg. De kans is groot dat je niet je eigen berg opgaat, maar die van je vader of moeder. Je worstelt je naar boven en éénmaal aangekomen op de top, zien je pas dat je de verkeerde berg bestegen hebt.

Geen wonder dat het je zoveel moeite kost.

Als je toch zo’n monstertocht onderneemt, zorg dan dat je je eigen berg beklimt. Kost je veel minder moeite en het uitzicht is zoveel mooier.

‘Het pad van zelfliefde loop je vanuit daadkracht en met zachte ogen.’

Wie ben je eigenlijk Judith?

Judith Bruin
Mijn naam is Judith Bruin en ik geloof dat elk mens het waard is om van te houden.

We worden overal in geschoold, behalve in het luisteren naar je gevoelens en de onderliggende behoeften. Dat maakt de kans dat ze vervuld worden klein. Dus ga je geloven dat je het het niet waard bent om te ontvangen wat je zo graag wilt.

Het is toch van de zotte dat je niets wordt bijgebracht over zoiets fundamenteels en wezenlijks als het liefhebben van jezelf. 

Ik ben ruim 25 jaar Natuurgeneeskundig Therapeut, Relatie Coach, mede-oprichter en docent van de School of Authentic Being. Ik heb de methode Bemin Jezelf ontwikkeld, die mede gestoeld is op de eeuwenoude Taoïstische wijsheid van zelfbeminning. Ik heb onder andere Oosterse filosofie gestudeerd, een jaartraining tantra gevolgd en ik loop het Taoïstische pad.

Ik heb lang geleefd in de spagaat tussen voelen dat er meer moet zijn, maar niet weten wat. Ik heb te vaak seks gehad wat eerder tot verwijdering leidde dan tot verbinding. En te lang heb ik  gedacht dat mijn partner de oorzaak van mijn probleem was.

Na vijftien jaar huwelijk ben ik gescheiden en ik wist één ding zeker: ik ga vinden waar ik al die tijd naar op zoek was. Als eerste vond ik het woord: Hieros Gamos, het Heilige Huwelijk. Hierbij draait alles om de verbinding, met je partner maar vooral met jezelf.

Ik heb mijzelf teruggevonden en ben echt van mijzelf gaan houden. Ik wist niet dat het mogelijk was en vond het altijd een beetje zweverig klinken. Het is iets wat groeit en waardoor ik mijzelf elke dag een beetje beter leer kennen

✅ Mieke:

“Ik was altijd moe. Ik had nooit tijd voor mijzelf. Iedereen verwachtte dat ik het allemaal wel oploste. Ik voelde me net een vloerdweil. Zelfs op de wc wisten ze me te vinden. Ik kreeg de neiging om me in mijn eigen huis te verstoppen. Ik hield het niet meer vol. De Liefdesthermometer was voor mij de eerste stap om voor mezelf te zorgen.

✅ Niels:

“Ik merkte dat we steeds verder uit elkaar groeiden en dat de seks steeds minder werd. Als mijn vriendin vroeg wat ik voelde kon ik daar geen antwoord op geven. De vragen en het gesprek daarna hebben iets geopend wat ik lang geleden dicht had getrokken en daar zijn we allebei blij mee.”

✅ Frits:

“Mijn werk ging me steeds meer tegen staan. Ik ben als 19 jarige in het bedrijf van mijn vader gerold. Ik wist niet wat ik wou dus het leek logisch. Maar het beknelde me steeds meer. Ik werd kortaf, ook tegen de kinderen. Ik herkende mezelf niet meer. Toen mijn vrouw over een time-out begon moest ik iets doen. Judith heeft me de zet gegeven die ik nodig had om te onderzoeken wat mijn weg is.

Wil je ontdekken hoe je jezelf op de eerste plaats zet?

Meer van jezelf houden

Begin dan met het invullen van de Liefdesthermometer: het ijkpunt van waaruit je vertrekt.

Want maak je éénmaal de keuze om de temperatuur te meten, is dat feitelijk de initiatie voor een vernieuwde relatie met jezelf: Anne of Nico 2.0 zullen we maar zeggen.

Je vult de Liefdesthermometer in en je geeft aan of je wilt bellen of dat je graag mail-contact wilt. Dan krijg je van mij de uitslag en drie Liefdestips die je meteen kunt toepassen, zodat je met zachte ogen naar jezelf kijkt.

Dat wil jij toch ook? 

Ik wil het beste voor mezelf

Als je het niet in jezelf kunt vinden, waar verwacht je het dan te vinden?’

Is dit wat je nodig hebt?

Heb je behoefte aan rust, overzicht en een nieuwe start?

Vul dan de Liefdesthermometer in.

De Liefdesthermometer is nu tijdelijk gratis. Je ontvangt de uitslag van de test en drie Liefdestips in een persoonlijk gesprek of via de mail (waar jou voorkeur naar uitgaat) met mij ter waarde van € 75,-.

De reden dat ik het je gratis aanbied is omdat het mijn missie is dat iedereen van zichzelf houdt. 

Ik ga er voor