Jade-ei Training

Aanwezig zijn in je baarmoeder

Ik hoop in het najaar weer met deze training te starten

Je wilt voelen dat je leeft, bruisen van de energie en genieten van seksualiteit. Je verlangt naar verbinding, vertraging, meer energie en meer genot. Je wilt je veilig voelen als je intiem bent, zodat je makkelijker in opwinding komt en meer genot ervaart.

Het Yoni-ei helpt je om dieper in je onderbuik aanwezig te zijn, zodat je onder je middenrif kunt voelen wat je prettig vindt en wat niet. Het yoni-ei versterkt de krachtige (seksuele) energie die vrijkomt en laat je rijpen tot een wijze vrouw. De Jade-ei training is een combinatie van trainen met het Jade-ei (ook wel Yoni-ei genoemd) en werken met de techniek van Zelfbeminning.

Jezelf beminnen is je hart openen voor jezelf . Zelfbeminning leert je om van jezelf te houden en te leven vanuit overvloed. Het Jade-ei ondersteunt je daarin. Je zakt dieper in je bekken en je maakt kennis met een zachte, voedende energie die je op en top vrouw laat voelen.

De Thema’s die in de vijfdaagse training centraal staan zijn: Van jezelf houden, hoe dan? De schaamte voorbij. In contact met je schat. Nervus Vagus en Orgasme. En Blij dat ik Vrij.

Ervaar je seksuele energie als de bron van genot, energie en wijsheid!

De jade-ei training van Bemin Jezelf

Judith over het Jade-ei

Judith Bruin over het Jade-ei

Een Yoni-ei is toch gewoon een knuffelsteen?

Nou nee. Een Yoni-ei is een eivormige steen die je inbrengt in je vagina met een krachtige werking.

Ze laat je voelen wanneer je wél of niet aanwezig bent in je bekkengebied. Ze zorgt ervoor dat je trouw aan jezelf blijft en ze activeert de creatie-kracht die diep in je bekken ligt opgeslagen.

Tijdens de training werk ik alleen met een Yoni-ei van nefriet-jade, omdat ze een zachte en kalmerende werking heeft. Een Jade-ei is geen speelgoed. Heb je bijvoorbeeld je Jade-ei de hele nacht in, dan wordt het bindweefsel ongewenst opgerekt.

Wees verstandig en laat je professioneel begeleiden. Besluit je om meteen te beginnen, start dan in ieder geval met het gratis inwijdingsritueel. Je kunt je Jade-ei veilig kopen via de knop hieronder.

Bestel je Jade-ei

Eeuwenoude kennis ontsluierd

Het Jade-ei is al 5000 jaar het vruchtbaarheidssymbool van de vrouw. Samen met je baarmoeder is de hoedster van je manifestatiekracht. Je baarmoeder is het enige orgaan dat leeft in twee werelden.

Ze droomt onze kinderen én baart ze. Zo ook je verlangens, als je door het Jade-ei afdaalt naar je de mystieke poort die je baarmoeder is.

Een zuiver nefriet Jade-ei heeft een zachte, kalmerende werking en zorgt er letterlijk voor dat je aanwezig blijft in je bekkengebied. Jade versterkt de gevoeligheid van je seksuele organen en laat je meer in je lijf komen.

Nefriet-jade heeft een enorme reis afgelegd. Ze is gevormd tussen twee aardlagen op de bodem van de oceaan en ze is omhooggestuwd naar de top van de berg. En vanaf de bergtop is ze uiteindelijk naar de rivierbedding gerold.

Ze draagt een oneindige wijsheid over het leven op aarde in zich, die ze graag met je wil delen. Zodat je intuïtie en je plezier in vrijen toeneemt en je gaat staan voor je verlangens.

Eeuwenoude kennis over het Jade-ei
De Jade-ei training volgen

Meld je nu aan!

De Jade-ei Training bestaat uit vijf live-dagen. De eerste dag initieer je de kennismaking met je Jade-ei en je draagt het Jade-ei een maand lang zoveel mogelijk bij je. Zo wordt ze je beste vriendin. Pas de tweede dag breng je haar eventueel in.

De training is minimaal € 1200,- waard, maar omdat het een pilot is betaal je nu slechts € 650,-. Dit is inclusief lesmateriaal en elke lesdag koffie, thee, fruit, chocolade en een heerlijke lunch. Bovendien stuur ik je alle meditaties die je tijdens de les krijgt na, zodat ze altijd tot je beschikking blijven.

Meer info + Reviews
Direct Aanmelden

Nog even voor de helderheid

Tijdens de Jade-ei Training (en al mijn andere trainingen) blijven de kleren aan en er vinden geen seksuele handelingen plaats. Je leert alles over het veilig en effectief gebruiken van je Jade-ei.

Een goede training verandert je, maar dat gaat niet zonder weerstand. Samenzijn met een groep vrouwen die dezelfde weg lopen is dan van onschatbare waarde.

Het afdalen naar je bekken is een individueel pad. Het gebeurt in jouw tempo en je kunt het niet afdwingen. Het delen van de obstakels en de schatten die je op je weg tegenkomt helpt. Het maakt dat je samen verder komt.

Denk je dat er iets bij jou speelt op emotioneel, spiritueel of lichamelijk gebied dat van invloed kan zijn tijdens de training? Bespreek dit dan vooraf met me.

Heb je de techniek van zelfbeminning nog niet eigen gemaakt? Neem dan contact op.

Het jade-ei veilig leren gebruiken

Praktische informatie

  • De Jade-ei training bestaat uit vijf live-dagen die worden gegeven in Burgervlotbrug, gelegen aan de kust halverwege Amsterdam en Den Helder.
  • Adres: Belkmerweg 21, 1754 GB Burgerbrug
  • De data zijn 25 september, 23 oktober, 6 en 11 november en 4 en 12 december 2020.
  • De dagen zijn van 10 tot 16.30 uur en zijn volledig verzorgd.
  • Je investering is slechts € 650,- voor een training die minstens € 1200,- waard is.
  • Je kunt veilig een nefriet Jade-ei kopen via de site yoniyoga.nl of bij mij.
Meer info + Reviews
Ik meld me nu aan!