De Zeven Sluiers van Liefde en Seksualiteit

Ontdek het geheim van een magische relatie

Videoserie De Zeven Sluiers

Wat zijn de Zeven Sluiers?

De Zeven Sluiers zijn de zeven intimiteitsstapjes die je zet voordat je seks hebt. Je kunt de Sluiers in één avond doorbreken, maar je kunt ook voor elke sluier de tijd nemen. Dan schuif je een volgende Sluier pas open als je ten volle van die Sluier genoten hebt. 

Pas je de Zeven Sluiers zorgvuldig toe, dan is de kans dat je een liefdevolle en inspirerende relatie, inclusief schaamteloos genot, krijgt een stuk groter.

De Zevende Sluier ken je wel: de sluier die de bruid draagt tijdens de huwelijksgelofte. De Zevende Sluier is de laatste bescherming die opzij wordt geschoven, voordat je volledig samensmelt. Hier zijn idealiter zes sluiers aan voorafgaan.

Want seks is de meest intieme beleving die je met iemand kunt delen. Door penetratie komen twee lichamen zo dicht bij elkaar als fysiek mogelijk is. Respecteert je de Zeven Sluiers, dan neem je de tijd om in zeven intimiteitsstappen tot elkaar te komen en voorkom je bijvoorbeeld dat je de verkeerde partner kiest.

Wat zijn de Zeven Sluiers?
Verlangen naar liefde en seksualiteit

Seks begint al bij het eerste oogcontact

Je leest het verlangen en de beschikbaarheid in elkaars ogen. Daarop volgt de dans van de Zeven Sluiers, waarin je de verschillende intimiteitsfases doorloopt.

Om de Zeven Sluiers bewust toe te passen vertraag je. Dat lijkt kinderachtig maar het geeft juist vreugde en genot. Denk maar aan de eerste keer dat je verliefd was. Van seks is nog geen sprake en toch heb je het enorm naar je zin.

Voel je in Sluier drie of vier dat het toch niet de juiste partner is? Dan stap je, wellicht verdrietig, onbeschadigd uit de relatie. Je voorkomt dat je te snel in het verkeerde bed beland.

Want de zeven sluiers is een initiatie die zorgt voor vertraging. Vertraging is nodig om het kwetsbare proces van hechting in goede banen te leiden. Na elke sluier bepaal je samen opnieuw of je door wilt gaan naar de volgende sluier.

Welke Zeven Stapjes zijn er dan?

Sluier één is in het openbaar en begint met aftasten of de aantrekking wederzijds is. Je rond het af met bijvoorbeeld een kusje op de wang. Heel betamelijk. Bij Sluier twee zoen je iets enthousiaster bij het afscheid en in Sluier drie ga je zonder de groep iets ondernemen.

Sluier vier biedt ruimte voor gefriemel onder de kleren en bij Sluier vijf wordt het erg bloot. De sluiers zes en zeven leiden tot penetratie en het maken (of voorkomen) van een liefdesbaby.

De relatie wordt stap voor stap intiemer en elke Sluier heeft zijn bekoring. Als je voor elke sluier de tijd neemt, wordt er op een steeds dieper niveau intimiteit geopenbaard. Er is geen moeten of verplichting. Je luistert naar het ruisen van de zeven sluiers en je ervaart gevoelens van genot, verlangen, tederheid en verliefdheid.

De Zeven Sluiers brengen de magie in je relatie terug

Nu alles kan en mag lijkt het alsof penetreren het doel is wat je zo snel mogelijk moet halen. Als je de Zeven Sluiers van Liefde en Seksualiteit (alsnog) toepast, dan krijg je de tijd en ruimte om elkaar volledig te ontdekken.

❤️ Je geeft jezelf en je partner enorm veel vreugde, spanning en plezier, als je elke Sluier volledig proeft. Je voelt je veilig en je geeft je over aan de golven van genot

❤️ Je laat het doel van seks los en je gaat elkaar echt ont-moeten: je laat de dagelijkse verantwoordelijkheid achter je en je betreed samen de ruimte van liefde en seksualiteit

❤️ Je ontdekt moeiteloos een uitgebreid spectrum van orgasmes: bovendien worden ze intenser en zorgen ze voor verbinding

❤️ Je vertraagt en ontdekt elkaar opnieuw: je wordt verliefd op je eigen partner, zelfs als je al 27 jaar samen bent en alles over hem of haar denkt te weten

❤️ De prestatiedruk valt weg. Je mag er gewoon zijn en je herstelt de hartsverbinding. Er ontstaat een vanzelfsprekende aanwezigheid waar je relatie en gezinsleven van opknapt

Mijn videoserie over De Zeven Sluiers

De Zeven Sluiers brengt je relatie naar ongekende hoogten

Ik heb de Zeven Sluiers niet gerespecteerd

O jee, foute boel. Nee hoor, gelukkig niet. Je kunt op elk moment aan de Zeven Sluiers beginnen. Traditioneel pas je ze elke zeven jaar toe. Hé, weer die zeven.

Wij kennen ook de seven-itch crisis. Omdat bijna niemand weet dat elke relatie uit twee fases bestaat, raak je na drie of vier jaar verward: de passie is op. Denk je. Maar is dat wel zo?

Want meestal heb je de juiste partnerkeuze gemaakt, zelfs als dat nu zeer onwaarschijnlijk klinkt. En ben je vanuit de symbiotische, verliefde fase doorgegroeid naar het ‘onthechten maar elkaar niet in de steek laten’. Je gaat wat meer je eigen weg en het bed wordt iets koeler.

Als je dan de Libelle gelooft en denkt dat je 2.5 keer in de week seks moet hebben, dan raak je verloren. Hoe dat precies zit lees je in mijn e-book ‘De Zeven Sluiers van Liefde en Seksualiteit’.

Beginnen met de Zeven Sluiers

De Zeven Sluiers zijn goud waard

Je leest deze pagina met een reden. Maak op een wijze manier gebruik van de Zeven Sluiers, initieer je relatie opnieuw en voorkom dat je een mediator nodig hebt.

Herstel de schade die elke relatie oploopt. Je bent niet de enige die verliefd en vol vertrouwen begint en die zich zoveel jaar later afvraagt: Wie houd me eigenlijk uit mijn slaap met zijn of haar gesnurk?

Fix de scheuren die door onbegrip, miscommunicatie en oude pijn zijn ontstaan. Ontdek je behoeften, leer ze verwoorden en ga ervoor staan.

Seksuele aantrekkingskracht is wat je bij elkaar brengt. Hechting is wat je bij elkaar houdt en wat je tot een bewust aanwezige en liefdevolle partner en ouder maakt.

Seks als spirituele ervaring

Spirituele groei binnen je relatie

Spirituele ervaring? Bedoel je seks op een berg?

Dat kan, alles mag. De Zeven Sluiers zijn sowieso niet bedoeld als moralistische visie, die bepalen wat wel en wat niet mag.

De Zeven Sluiers bieden kaders waarbinnen je alles doet en uitprobeert wat je zelf wilt.

Kaders zorgen voor veiligheid. Voor ontspanning, speelsheid, verjonging en verbinding. Zodat jij je durft over te geven aan iets dat groter is dan jijzelf, terwijl je helemaal aanwezig bent. Dat is Spirituele Seksualiteit.

Je vertraagt alleen, je laat de Sluiers ruizen en je geniet van de sensationele seksuele dans die jullie lichamen instinctief laten samensmelten.

Ontdek het zelf. Download het gratis e-book ‘De Zeven Sluiers van Liefde en Seksualiteit of meld je meteen aan voor de Training Bemin Elkaar.

Gratis e-book
Aanmelden Bemin Elkaar