Het Jade of Yoni ei.
Je hoort er steeds vaker over.
Misschien ben je nieuwsgierig.
Of voel je juist weerstand.

Wellicht heb je er ooit één gekocht, maar er nog niets mee gedaan. Of het een keer geprobeerd, maar het opgegeven toen je haar niet vast kon houden. En je twijfelt of ze nu echt zoveel voor je kan doen. En of het iets voor jou is.

Bij ons in het Westen wordt het Yoni-ei nog niet zo goed begrepen
Ze worden zelfs als knuffelstenen verkocht. Maar niet elke steensoort knuffelt even lekker. Denk maar aan verschillende soorten stof. Wol is lekker warm, maar prikt vaak. Zijde voelt sensueel, maar is ook koel. Het maakt dus nogal een verschil welke steensoort je inbrengt.

Je kunt altijd beginnen met het Jade-ei
Omdat Jade een zachte, kalmerende werking heeft. Ze laat je op geheel eigen wijze kennismaken met je bekkenbodem, je baarmoeder en je vrouwelijke kracht. Ze stimuleert je micro-doorbloeding, zodat je sensueler wordt en meer van seksualiteit kunt genieten.

Het Jade-ei heelt het vrouwelijke én mannelijke
Dat komt omdat ze een grote wijsheid in zich meedraagt, over het ontstaan van het vrouwelijke en mannelijke. Ze heeft een enorme reis afgelegd vanaf de bodem van de oceaan tot op de top van de berg. Ze heeft dat alles in zichzelf verankerd en deelt die kennis met jou, zodra je het kunt ontvangen. Want…

Net als elk ei heeft het Jade-ei een nestje nodig
Ze heeft jouw warmte en aandacht nodig, voordat ze je optimaal kan ondersteunen. Als je niet aanwezig bent in je bekken en niet waarneemt wat daar gebeurt, dan zal het Jade-ei niet zoveel voor je doen.

Veel vrouwen hebben een haat-liefde verhouding met hun baarmoeder of seksuele organen. Logisch als je nare ervaringen hebt meegemaakt of pijn voelt. Zo koelt je nestje af. Je wordt bijvoorbeeld minder vruchtbaar en je Yoni-ei kan niet geven wat ze te bieden heeft.

Hoe maak je een warm nestje?
Je wordt warm(er) als je jezelf bemint. Zelfbeminning is de perfecte voorbereiding om te leren samenwerken met het Jade-ei. Als je jezelf bemint leer je warme seksuele energie opwekken en rondsturen. Je zakt af naar je bekken en heelt de verbinding tussen je baarmoeder en je hart. Je vult jezelf met warmte en energie. Je laadt jezelf op en raakt gevuld. Je bent klaar om je Jade-ei te ontvangen.

Word eerst beste vrienden met je Jade-ei
Maar voordat je haar inbrengt zorg je ervoor dat je Jade-ei je beste vriendin wordt. Je laat toch ook niet elke man toe. Iets in je vagina inbrengen vraagt om afstemming. Om zachte kracht. Geduld en luisteren naar je lichaam.

Werken met het Jade-ei is een persoonlijke weg
Elke vrouw beleeft het op haar unieke manier en alles is goed. Wat je helpt is dit kunnen delen met andere vrouwen. Zodat je steun voelt en je vragen beantwoord worden. Dat gebeurt tijdens het Webinar maar ook in de Workshop ‘De Magie van het Jade-ei.’