Voor de Mannen

Seks als Krachttraining

Intense seks en meer energie

Hoe is het voor jou om creatiever te worden in je seksualiteit. Zodat zowel jij als je partner in een hogere staat van opwinding komen, de verbinding sterker wordt en de seks intenser?

Liefde, intimiteit en seksualiteit zijn een trio. Het is de driehoek die garant staat voor een gouden relatie. Een langdurige, stabiele en liefdevolle relatie, waarin je samen groeit, een geschiedenis opbouwt en plezier maakt met elkaar.

Want als je op een andere manier leert vrijen, wordt de seks niet alleen net zo bijzonder en intens als vroeger, maar ook volwassen. Je blijft je achttien voelen. En je ontdekt een volledig nieuw orgasme. Eéntje waarbij je energielevel aanzienlijk stijgt.

Stel dat er een nieuwe seksuele techniek bestaat die bijna geen man in het Westen kent, maar die je leven op elk vlak een boost geeft. Wil je daar dan meer van weten?

Wist je dat je door het gericht sturen van je seksuele energie, je een machtig en wijs man wordt. Een weldenkend mens die onder alle omstandigheden blijft staan in het oog van de storm.

Bovendien wordt elk orgasme gegarandeerd spannender en langer. En éénmaal geleerd staat het de rest van je leven vrij tot je beschikking. Bovendien sta je sterker in je schoenen, wordt je een nog betere minnaar en krijg je meer energie.

Intense seks en meer energie

Koelkastposter: 3 tips die je relatie verbeteren

Koelkastposter

Je doet je meer dan je best. Je probeert haar te begrijpen. Je denkt mee en je komt met oplossingen. En toch krijg je steeds minder grip op je relatie. En je seksleven is niet meer wat het geweest is.

Nu kun je met een vreemde meegaan, of een andere oplossing zoeken.

Of je geeft het nog een kans en je probeert de drie tips, die gegarandeerd je relatie verbeteren.

Let op: het kan zijn dat ze eerst wat argwanend is. Houd je gezicht in de plooi en stel haar dezelfde vraag gewoon nog een keer.

Gratis Downloaden

Hoe kun je dit leren?

De Chinese Taoïsten weten hoe je je seksuele energie behoudt en niet verliest tijdens een orgasme. Zij kennen een slimme manier om seksuele energie te transformeren en voor jezelf te gebruiken. Zodat je intenser wordt en in contact komt met je gevoelens.

De hoeveelheid energie die je tot je beschikking hebt, zorgt voor de wijsheid die nodig is om als man succesvolle beslissingen te nemen. Wonderlijk toch, dat je door tot op zeer hoge leeftijd van seks te blijven genieten, succesvol en vitaal blijft.

Leer hoe je door te trainen met seksuele energie een energieoverschot creëert. Zodat je handelend vermogen groter wordt en je met gemak accurate beslissingen neemt.

Bovendien maak je je vrouw gelukkig als je eindelijk behoorlijk antwoord kunt geven op de vraag: ‘Wat voel je?’. Zo geef je je liefdes relatie een boost

Leren over seksuele energie
Seks als krachttraining

Seks als Krachttraining

Seks als Krachttraining leert je nieuwe vormen van seksualiteit. Vormen die heel vroeger, alleen door vrouwen aan mannen werden doorgegeven. Tijdens speciale inwijdingen. Maar dankzij het online programma ‘Seks als Krachttraining’ ben je daar niet meer van afhankelijk. Elke man kan zich deze kennis eigen maken, en genieten van seksualiteit tot op hoge leeftijd.

Door de training boor je realisatievermogen aan, waardoor je volledig bewust wordt wat voor jou belangrijk is. Zo word je onafhankelijk en autonoom en ga je voelen wat zelfleiderschap inhoudt. ‘Je krijgt het axe-effect.’

Meer informatie
Direct Aanmelden

Maak een quantumsprong in je seksleven

Veel mannen zijn opgevoed als rationele machine
Je hebt waarschijnlijk de boodschap meegekregen dat je sterk en stoer en moet zijn. En dat echte mannen geen emoties tonen. Dus je houdt je groot en je zoekt liever een oplossing. Ook als je relatie scheuren vertoont en je seksleven te wensen overlaat, dan wil je dat zo snel mogelijk fixen.

Maar is er een quick-fix?
Als je vier maanden snel genoeg vindt wel. Je kunt in die tijd namelijk leren hoe je je eeuwenoude Taoïstische technieken eigen maakt. Maar dan vanuit een Westerse visie. Je seksleven zal zich verdiepen en je verhoogt je productiviteit, zonder dat je vermoeid raakt.

Je traint geheel zelfstandig, via een online programma. Jouw tijd is kostbaar, dus het is duidelijk en to the point geschreven.

Belangrijk: je hoeft niets aan je huidige seksleven te veranderen. Je bent goed in wat je doet en je leert er op een praktische manier iets fenomenaals bij. Je leert hoe je op een natuurlijke manier een orgasme uitstelt, waar jullie beide plezier van hebben.

Je bepaald zelf het tempo van de online training en je krijgt levenslang toegang. En mocht je vragen hebben, dan worden die altijd beantwoord.