Bemin Elkaar

Verbeter je Relatie en Verbind vanuit Vrijheid

Je wilt genieten van seksualiteit

Intimiteit en genot ervaren, je vrij en en tegelijkertijd verbonden voelen. Je wilt de liefde laten stromen en helemaal jezelf kunnen zijn en je verlangt naar de tijd dat je als vanzelfsprekend met elkaar aan het vrijen was.

Maar je hebt jezelf steeds een beetje aangepast in je relatie

Je hebt geen idee meer wie je werkelijk bent en hoe je verder samen wilt.

Je roeit met de riemen die je hebt, maar je voelt aan je water dat het nooit alles kan zijn. En dat klopt.

In onze cultuur zijn alleen de eerste twee fases van seksualiteit bekend. Het ontdekken van jezelf en het vrijen met een ander. Jezelf en elkaar beminnen zijn de volgende stappen naar een intense, stabiele en liefdevolle relatie.

Opnieuw verbinden

De Zeven Sluiers van de Liefde

Lees vandaag nog alles over de Zeven Sluiers. De zeven intimiteitsstappen die je normaliter één voor één op je gemak ontsluiert binnen je relatie. Op zowel seksueel als emotioneel niveau. Ideaal gezien neem je hier ruimschoots de tijd voor, en bij een eerste relatie gebeurt het op een natuurlijke wijze. Maar bij een volgende is er vaak sprake van haast.

Je ontneemt jezelf niet alleen de vreugde van het ontdekken, maar je verstoort zo ook het hechtingsproces. En dan wordt je op een ochtend wakker en denk je: ‘Wie houdt mij eigelijk uit mijn slaap met zijn gesnurk?’

Om daar uit te komen doorloop je opnieuw de Zeven Sluiers. Zo laat je je seksuele identiteit verder rijpen en verbindt je hart zich met je bekken.

Je leest er alles over in mijn E-book ‘De Zeven Sluiers van de Liefde’

Gratis E-book Ontvangen

Elkaar Beminnen

Je wilt genieten van seksualiteit en als je verliefd bent lukt dat wel. Maar als die verliefdheid vervaagt dan sta je er toch een beetje beteuterd bij en wordt de afstand tussen jullie langzaam groter.

Om de verbinding te voelen waar je naar verlangt is het noodzakelijk dat je beiden aanwezig bent in zowel je hart als je bekken. Zodat je je als vrouw kunt overgeven aan het mannelijke en je als man het vrouwelijke kunt doordringen. Met je penis alsook je bewustzijn.

Verdriet, genot, extase en ontroering zorgen voor verbinding als je beiden in je lichaam aanwezig bent. Als één van beiden niet aanwezig is ontstaat er een leegte: de vrouw opent zich, maar de man doordringt haar niet volledig. Of de man doordringt haar heilige ruimte, maar ontmoet haar niet.

Om aanwezig te zijn in je lichaam, is het goed om opnieuw te beginnen. Om terug te gaan naar het punt waar je elkaar leuk vond voordat je seks had. En dan stap voor stap elkaar opnieuw te ontdekken en bij elke stap aanwezig te blijven. Het is een uitdaging om genot en verlangen niet om te laten slaan in begeerte. En als je verdriet of boosheid voelt om die niet te gebruiken om je af te sluiten, maar aanwezig te blijven, zodat oude wonden helen.

De Zeven Sluiers en het Eerlijk Uiten helpen je hierbij

Leer elkaar opnieuw beminnen
De Training Bemin Elkaar

Training Bemin Elkaar

De Training Bemin Elkaar helpt je in zeven stappen om de liefde te krijgen die je wilt. Je herstelt achterstallig onderhoud en je maakt een nieuwe start. Sta je aan het begin van een nieuwe relatie? Dan wijst de wijsheid van de Zeven Sluiers je de weg.

Door de cursus ont-moet je elkaar niet langer vanuit een tekort maar vanuit overvloed. Zo word je opnieuw verliefd op je eigen partner.

Meer informatie
Direct Aanmelden

Vrijen wordt weer leuk

Vrijen met een vrouw, hoe doe je dat nou?
Een vrouw kan zich alleen overgeven aan haar man als ze weet dat hij bij haar aanwezig blijft. Op het moment dat ze genot voelt, maar ook als ze pijn of verdriet heeft. Dan is ze in staat om te ontvangen wat hij haar geven wil.

Vrijen met een man, kan dat dan?
Een man kan een vrouw alleen doordringen en vrijheid ervaren als hij voelt dat ze hem onvoorwaardelijk ontvangt. Zijn genot, maar ook zijn pure zijn.

Om dit te laten gebeuren moet je aanwezig zijn in je lichaam. Seks heb je met je lichaam, dus neem je aan dat je aanwezig bent in je lichaam als je seks hebt. Maar om allerlei redenen blijkt dat niet het geval te zijn. Vergelijk het met drank of drugs. Je voelt je fantastisch, maar toch ben je niet bewust in je lichaam aanwezig.

Het beminnen van elkaar brengt je terug in je lichaam en dan kom je in een hele andere dimensie. Vrijen wordt weer leuk. Je herstelt achterstallig onderhoud en heelt oude wonden. Je hebt meer plezier, minder ruzie, een diepere verbinding, meer waardering voor elkaar en inspirerende gesprekken. Meer humor, veiligheid en vrijheid, magische liefde en intense seks.

Vrijen wordt weer leuk