Bemin Elkaar Opnieuw

Herstel het vertrouwen en verbeter je Seksuele Relatie

Ontdek de Training Bemin Elkaar

Je wilt genieten van elkaar

Je wilt intimiteit en genot ervaren en gewoon van elkaar genieten. Je wilt je geliefd en bemind voelen en je schaamteloos overgeven aan je partner.

Maar de realiteit is beduidend anders. Je hebt jezelf steeds een beetje aangepast in je relatie. Je hebt geen idee meer wie je werkelijk bent en hoe je verder samen kan, zelfs niet als je van je partner houdt.

En zonder dat je bewust op zoek was kan het zijn, dat jij of je partner met een vreemde is meegegaan.

Elke affaire vervult een verlangen, wat je geen vrijbrief geeft. In onze cultuur ontbreekt belangrijke kennis over het vervullen van (seksuele) verlangens. Als de seksualiteit inkakt komen we niet verder dan sexy lingerie, speeltjes of porno.

Logisch, want bij ons zijn alleen de eerste twee fases van seksualiteit bekend: het ontdekken van jezelf en het vrijen met een ander. Jezelf en elkaar beminnen zijn de derde en vierde fase van seksualiteit, die je nodig hebt voor het opbouwen van een intense, stabiele en liefdevolle relatie.

Het Beminnen van Elkaar is gestoeld op de Zeven Sluiers: een eeuwenoud Taoïstische ritueel om je relatie (opnieuw) te initiëren.

Opnieuw verbinden

De Zeven Sluiers van de Liefde

De Zeven Sluiers zijn de zeven intimiteitsstappen die je één voor één op je gemak ontsluiert als je een relatie krijgt. Op zowel seksueel als emotioneel niveau.

Ideaal gezien neem je hier ruimschoots de tijd voor, en bij een eerste relatie gebeurt dat nog wel op natuurlijke wijze. Maar bij een volgende relatie is er vaak sprake van haast.

Je ontneemt jezelf niet alleen de vreugde en genot van het elkaar uitgebreid ontdekken, maar je verstoort zo ook het hechtingsproces. En dan zit je op een avond op de bank en denk je: ‘Wie is dat eigenlijk, die daar onderuit hangt voor de tv? Wil ik zo samen oud worden? Is dit hoe ik me de rest van me leven blijf voelen?’

Als er dan iemand voorbij komt die jou laat voelen dat je leeft, kan zelf de meest brave  huis vader of moeder met een vreemde meegaan. En daar spijt van krijgen. Wil je samen verder en elkaar weer vertrouwen? Initieer dan jullie relatie opnieuw met de Zeven Sluiers.

Hoe je dat doet en nog veel meer, ontdek je in mijn gratis E-book ‘De Zeven Sluiers van Liefde en Seksualiteit’

Gratis E-book Ontvangen

Elkaar Beminnen

Je wilt schaamteloos genieten van seksualiteit en als je verliefd bent lukt dat meestal wel. Maar als die verliefdheid opdroogt dan sta je er toch een beetje beteuterd bij en wordt de afstand tussen jullie langzaam groter.

De verbinding voelen waar je naar verlangt is mogelijk als het vrouwelijk zich veilig kan overgeven aan het mannelijke. En als het mannelijke bewust het vrouwelijke doordringt. Dus zowel met zijn penis als met zijn bewustzijn.

Als één van beiden niet echt aanwezig is ontstaat er een leegte: De man doordringt haar heilige ruimte, maar ontmoet haar niet. Of de vrouw opent zich, maar de man doordringt haar niet volledig. Je voelt je onbevredigd.

Als je teruggaat naar het punt waar je elkaar leuk vond, voordat je seks had. En elkaar opnieuw ontdekt. De uitdaging aangaat om met hulp je verdriet of boosheid te doorvoelen en die niet te gebruiken om je af te sluiten.

Dan doorbreek je oude patronen en zie je ineens dat hij of zij toch de leukste is.

De ‘Zeven Sluiers’ is de weg naar een magische relatie

Leer elkaar opnieuw beminnen
De Training Bemin Elkaar

Training Bemin Elkaar

De Training Bemin Elkaar helpt je in zeven stappen om het vertrouwen te herstellen en de liefde en seksualiteit te krijgen die je wilt.

Je maakt een nieuwe start

Door de training ontdek je de diepere verlangens die onder je gevoelens schuil gaan. Je stapt uit de sfeer van verwijten, eisen commando’s geven. Je leert je eerlijk uiten en je neemt de verantwoording voor je eigen seksualiteit.

Zo ont-moet je elkaar niet langer vanuit een tekort maar vanuit overvloed. Je ontspant en voelt je veilig genoeg om stap voor stap jullie seksleven weer op te bouwen.

Meer informatie
Direct Aanmelden

Je vindt elkaar weer

Vrijen met een vrouw, hoe doe je dat nou?
Een vrouw kan zich alleen overgeven aan haar man als ze  zich veilig waant. Als ze weet dat hij bij haar aanwezig blijft. Op het moment dat ze genot voelt, maar ook als ze pijn of verdriet heeft.

Vrijen met een man, kan dat dan?
Een man kan een vrouw alleen doordringen en vrijheid ervaren als hij voelt dat ze hem onvoorwaardelijk ontvangt. Zijn genot, maar ook zijn pure zijn.

Dat kan alleen als je aanwezig bent in je lichaam. Seks heb je met je lichaam, dus neem je aan dat je aanwezig bent in je lichaam als je seks hebt. Maar om allerlei redenen blijkt dat niet zo te zijn. Vergelijk het met drank of drugs: het voelt fantastisch, maar je bent niet bewust in je lichaam aanwezig.

De training Bemin Elkaar brengt je terug in je lichaam. Je voelt wat je wel en niet wilt en verwoordt dat. Zo herstel je het vertrouwen en de verbinding. Je hebt meer plezier, minder ruzie, meer waardering voor elkaar en eerlijke gesprekken. Meer humor, veiligheid en vrijheid, magische seks en intense liefde.

Aanraking is een levensbehoefte en dat maakt lichaamstaal net zo belangrijk als het gesproken woord. Het twee verschillende talen van Liefde. Ontdekt hoe je ze combineert en waardeert in de training Bemin Elkaar.

Vrijen wordt weer leuk