Bemin Elkaar

Verbeter je Seksuele Relatie en Verbind vanuit Vrijheid

Bekijk de Training Bemin Elkaar

Je wilt genieten van seksualiteit

Je wilt intimiteit en genot ervaren en gewoon van elkaar genieten. Je wilt je geliefd en bemind voelen en je schaamteloos overgeven aan je partner.

Je verlangt naar een lekker warm bed waar vrijen vanzelfsprekend is, zonder dat je eerst de Kamasutra uit de kast moet halen.

Maar de realiteit is beduidend anders en je hebt jezelf steeds een beetje aangepast in je relatie, in de hoop dat je behoeften zo goed mogelijk worden vervuld.

Je hebt geen idee meer wie je werkelijk bent en hoe je verder samen kan, zelfs niet als je van je partner houdt. Je roeit met de riemen die je hebt, maar je voelt aan je water dat er meer moet zijn. En dat klopt.

In onze cultuur zijn alleen de eerste twee fases van seksualiteit bekend. Het ontdekken van jezelf en het vrijen met een ander. Jezelf en elkaar beminnen zijn de volgende stappen naar een intense, stabiele en liefdevolle relatie.

Hoe je Elkaar Bemint ontdek je als je de Zeven Sluiers toepast.

Opnieuw verbinden

De Zeven Sluiers van de Liefde

Ontdek vandaag nog alles over de Zeven Sluiers. De zeven intimiteitsstappen die je normaliter één voor één op je gemak ontsluiert als je een relatie krijgt. Op zowel seksueel als emotioneel niveau. Ideaal gezien neem je hier ruimschoots de tijd voor, en bij een eerste relatie gebeurt dat nog wel op natuurlijke wijze, vooral als je jong bent.

Maar bij een volgende relatie is er vaak sprake van haast. Je neemt alle zeven stapjes in een week of één avond.

Je ontneemt jezelf niet alleen de vreugde en genot van het elkaar uitgebreid ontdekken, maar je verstoort zo ook het hechtingsproces. En dan zit je op een avond op de bank en denk je: ‘Wie is dat eigenlijk, die daar onderuit hangt voor de tv?’

Om samen uit die impasse te komen en weer van elkaar geniet, initieer je jullie relatie opnieuw met de Zeven Sluiers. En word je weer verliefd op je eigen partner.

Hoe je dat doet en nog veel meer, lees je in mijn gratis E-book ‘De Zeven Sluiers van Liefde en Seksualiteit’

Gratis E-book Ontvangen

Elkaar Beminnen

Je wilt schaamteloos genieten van seksualiteit en als je verliefd bent lukt dat meestal wel. Maar als die verliefdheid opdroogt dan sta je er toch een beetje beteuterd bij en wordt de afstand tussen jullie langzaam groter.

De verbinding voelen waar je naar verlangt is mogelijk als het vrouwelijk zich veilig kan overgeven aan het mannelijke. En als het mannelijke bewust het vrouwelijke doordringt. Dus zowel met zijn penis als met zijn bewustzijn.

Als één van beiden niet echt aanwezig is ontstaat er een leegte: De man doordringt haar heilige ruimte, maar ontmoet haar niet. Of de vrouw opent zich, maar de man doordringt haar niet volledig. Je voelt je onbevredigd.

Als je teruggaat naar het punt waar je elkaar leuk vond, voordat je seks had. En elkaar opnieuw ontdekt. De uitdaging om genot en verlangen om te laten slaan in begeerte weerstaat. En je verdriet of boosheid te voelen en niet te gebruiken om je af te sluiten.

Dan doorbreek je oude patronen en zie je ineens dat hij of zij toch de leukste is.

De Zeven Sluiers zijn de toegangspoort naar een magische relatie

Leer elkaar opnieuw beminnen
De Training Bemin Elkaar

Training Bemin Elkaar

De Training Bemin Elkaar helpt je in zeven stappen om de liefde en seksualiteit te krijgen die je wilt. Je maakt een nieuwe start.

Sta je aan het begin van een nieuwe relatie? Dan wijst de wijsheid van de Zeven Sluiers je de weg en voorkom je dat je de verkeerde bedpartner kiest.

Door de training ga je van seks genieten, zelfs als je bent opgevoed met het idee dat seks vies is. Of dat je altijd paraat moet staan.

Je ont-moet je elkaar niet langer vanuit een tekort maar vanuit overvloed, zodat je ontspant. Geven en nemen verandert in aanbieden en ontvangen.

Meer informatie
Direct Aanmelden

Vrijen wordt weer leuk

Vrijen met een vrouw, hoe doe je dat nou?
Een vrouw kan zich alleen overgeven aan haar man als ze  zich veilig waant. Als ze weet dat hij bij haar aanwezig blijft. Op het moment dat ze genot voelt, maar ook als ze pijn of verdriet heeft.

Vrijen met een man, kan dat dan?
Een man kan een vrouw alleen doordringen en vrijheid ervaren als hij voelt dat ze hem onvoorwaardelijk ontvangt. Zijn genot, maar ook zijn pure zijn.

Dat kan alleen als je aanwezig bent in je lichaam. Seks heb je met je lichaam, dus neem je aan dat je aanwezig bent in je lichaam als je seks hebt. Maar om allerlei redenen blijkt dat niet zo te zijn. Vergelijk het met drank of drugs: het voelt fantastisch, maar je bent niet bewust in je lichaam aanwezig.

De training Bemin Elkaar brengt je terug in je lichaam. Vrijen wordt weer leuk. Je hebt meer plezier, minder ruzie, een diepere verbinding, meer waardering voor elkaar en inspirerende gesprekken. Meer humor, veiligheid en vrijheid, magische seks en intense liefde.

Aanraking is een levensbehoefte en dat maakt lichaamstaal net zo belangrijk als het gesproken woord. Het twee verschillende manieren om je uit te drukken. Ontdekt hoe je ze combineert en waardeert in de training Bemin Elkaar.

Vrijen wordt weer leuk